"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, May 28, 2014

Blog Review # Opzzpinky !

Assalamualaikum
hye semua !

Jom berkenalan dengan pemilik blog pink iaitu Sharina pemilik blog http://www.opzzpinky.my/
Sharina merupakan blogger dari Sabah dan pelajar uitm :D




Mula menempatkan nama di dunia blog pada 26 Sept 2010, lahirnya blog yang diberi nama Opzzpinky, senang orang sebut dan memberi kelainan dari blog lain..

"Hye semua, saya Sharina, blogger dari Sabah, Lepasan Diploma in Bus. Studiest dari UiTM Kota kinabalu, awalnya blog ini hanya suka-suka, yang menulis perjalanan sebagai student, dan aktif dalam penyertaan segmen dan GA, seterusnya mula berjinak2 dengan EDIT BLOG dengan pelbagai DESIGN tercipta hasil tangan sendiri, kini mempunyai kerja sampingan di SE-Shop"

Untuk pertanyaan korang boleh contact sha :-

Kalau nak tempah edit blog pun boleh..murah murah je tauu...
tak rugi pun sebab hasilnya nanti cantik ! ^_^

Email opzzpinky@yahoo.com
Whatsapp 012-8427478


Opzzpinky | a great start to a wonderful journey

3 comments:

Nurul Faiz said...

blog sha memang comel, blog syira pon sama. hihi :)

Wan Maruzen Wan Husain said...

blog syira pon cantik macam tuan dia..

Azhafizah Md Nor said...

Boleh terjah lepas ni :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah