"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, May 16, 2014

Maaf ye, sibuk.

Assalamualaikum
hye semua !

Syira sekarang ni ulang alik balik kampung, kadang2 ada di ipoh, kadang2 di kampung..
tak menentu.
Opah sakit, so masa2 sekarang ni lebih banyak dihabiskan dengan opah.

Sejak sebulan lalu entry dalam blog pun hampir 90% autopublish. :)
InsyaAllah , Syira akan sediakan entry yang baik dan menarik untuk anda. 
Tak de la blog ni berhabuk kan :)
Terima kasih buat yang setia menanti cerita2 terbaru dari blog ini.
Dulu nak capai pageview 300 sehari pun susah tapi sekarang alhamdulillah 500 ke 1000 pun ada.

terima kasih semua !
doakan opah Syira.
Doakan Syira berjaya dunia akhirat ye :)
Semoga kalian jugaa berjaya dan bahagia dunia akhirat,insyaAllah :)

10 comments:

Rina Zaidi said...

Moga baik-baik ya? :)

Nurfaezah Abdullah said...

semoga opah syira cepat sihat Aamin..

RosniWatie said...

Semoga semuanya baik2...dan moga opah syira sihat ye..

Eimma Esmail said...

moga opah cepat sihat ;)

Iola said...

insyaallah...smoga smuanya selamat ;)

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah pageview makin meningkat ..Teruskan berusaha ..
Moga opah Syira cepat sembuh ..
Mesti penat kan berulang ke sanake sini ..Sabar yer Syira dugaan Allah dan ujian Allah ada hikmah di sebaliknya ..

Jia Rizaira said...

semoga opah syira sihat senantiasa...

cikmisi leen said...

tak pe lah.. itu namanya kehidupan kan .. ~~ sayangi opah sementara masih ada di sisi .. best nya . .~ leen atok nenek semua dah takde :(

moga baik2 ja ya.. :)

Mia Liana said...

semoga opah syira cepat sembuh...

thanks ya sudi join segmen nak url blog #4, blog anda telah disenaraikan di http://www.mialiana.com/2014/05/senarai-url-blog-4.html

Wafi Remli said...

Tinggi betul pageviews, yang dulu pun dah main 300...Tahniah

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah