"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, May 25, 2014

MENANG 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven

Assalamualaikum
hye semua !

Rezeki menang giveaway lagi ! 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven .
yeayy ! happy..dapat shawl cantik macam dalam gambar ni ^_^
suka !



Hadiah dah sampai..terima kasih penganjur ^_^
seronok join giveaway..dapat hadiah..
boleh berkenalan dengan blogger2 lain :D

Nak menang banyak hadiah juga ? 
Tamat 28 Mei ^_^
banyak hadiah menarik menanti anda ^_^

Yang dah join tu..boleh lapor diri di senarai peserta ni tau ! hehe..
All the best !

10 comments:

Siti Aisyah said...

tahniah kak syira..waaa..bestnya dpt hadiah ..huhu..jeless

nor_farihan said...

Alhamdulillah rezeki...tahniah :)

Sal Bee Yah said...

congrats syira...cantiknya shawl tu!

Aimi Syafiqah said...

Congrats dear^^

Nurul Huda said...

tahniah syira..best tuu dpat hadiah shawl..hihi

Naniey Jemiey said...

dapat hadial shawl tu ke??lawa sgt.tahniah

Akif Imtiyaz said...

tahniah syira..

msredcheesecake said...

tahniah lagi...cantik tudung tu

Wan Maruzen Wan Husain said...

tahniah...cantik

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Syira

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah