"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, May 30, 2014

PEMENANG Giveaway Birthday Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua !



Alhamdulillah ! selesai sudah giveaway Birthday Syira Lokman!
terima kasih kepada semua peserta dan sponsor !
terima kasih untuk doa kalian :)

28 Mei Syira dah blogwalking blog semua peserta...
and hari ni dah boleh umum pemenang !
excited takk ? :D
hehe...

JOM !
Mari kita lihat siapakah yang kena .. :D
jeng ~
jeng ~~
jeng~~~


Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.
[KLIK]

Bloglist x 10 (sepanjang bulan Jun dan Julai tahun 2014) -[Syira]
  1. http://www.mamaniza.com/2014/05/giveaway-birthday-syira-lokman.html
  2. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/05/giveaway-birthday-by-syira-lokman.html
  3. http://fxrnaa.blogspot.com/2014/05/giveaway-birthday-syira-lokman.html
  4. http://misszimpleskorea.blogspot.com/2014/05/giveaway-birthday-by-syira-lokman.html
  5. http://ohmysecondblog.blogspot.com/2014/05/giveaway-birthday-by-syira-lokman.html
  6. http://anabiha.blogspot.com/2014/05/giveaway-birthday-by-syira-lokman.html
  7. http://blogjoingiveawaycontest.blogspot.com/2014/05/giveaway-birthday-by-syira-lokman.html
  8. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/05/giveaway-birthday-by-syira-lokman.html
  9. http://aisyasakura.blogspot.com/2014/05/giveaway-birthday-by-syira-lokman.html
  10. http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/05/giveaway-birthday-by-syira-lokman.html
Hadiah Misteri x2 untuk "best wishes" - [Syira]
http://umikasum.blogspot.com/2014/05/giveaway-birthday-syira-lokman.html
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/05/giveaway-birthday-by-syira-lokman.html


TAHNIAH SEMUA ! :)

Sila tuntut hadiah sebelum 5 Jun 2014 ye :)
klik je nama sponsor dalam kurungan tuu...
Selepas tarikh itu, apa2 aduan tidak akan dilayan :) maaf !
(utk pemenang bloglist di blog Syira tak perlu tuntut,nanti Syira masukkan link anda dalam bloglist ye)

Maaf ye sekiranya ada kekurangan sepanjang giveaway ini berlangsung.
alhamdulillah..
semoga hidup kalian diberkati :)
doakan syira berjaya dunia akhirat :)


23 comments:

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah semua :)

Nurfaezah Abdullah said...

hadiah mostly best2 huhu rugi x join

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah ..Mennag hadiah misteri bersama blogger Yumida untuk BEST WISHES ..Tq Syira ..Tahniah umtuk semua yg menang ..Nanti akak send detail ya Syira..

Syuhada Salleh said...

thniah sume!

Jia Rizaira said...

tahniah pada para pemenang...tak sempat nak join..

Iyqa Gani said...

tahniah pemenang

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah pd pemenang

Amer Amirah said...

tahniah~~~~~~

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Menang hadiah misteri... Terima kasih syira...

Zana Hassan said...

tahniah semua...

Emma Rosli said...

Syukur alhamdulillah menang blog design :-)

Shaa said...

Tahniah pemenang ^-^

Nurul Huda said...

Thanks syira ^^ nama huda ad dlm senarai pemenang..

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tahniah kepada semua pemenang ...

Yumida Huda said...

alhamdulillah, makasih syira
tahniah jugak buat yg lain

Norasyimah Saifullah said...

Alhamdulillah menang tudung bawal dari Hayati... terima kasih semua.. berbaloi juga guna tiga bahasa tu..

husna zahidi said...

tahniah buat pemenang..:)

Miss Iza said...

syira, kalau saya takde facebook, cara lain nak tuntut hadiah macam mana ye?

sYiRa LoKMaN said...

yang tak ada facebook..
DM di sini

https://twitter.com/SyiraLokman

nana kimie said...

tahniah semua=)

Iola said...

alhamdulillah..sib bek belum due date lagi. klu tak melepas..hehe tahniah kepada pemenang lain ya

Wan Maruzen Wan Husain said...

tahniah pada pemenang...

Cikgu Norazimah said...

tahniah semua ;)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah