"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, May 27, 2014

Roti Strawberry Chocolate

Assalamualaikum
hye semua !



nampak sedap kan?
menu sarapan hari ini..
heehe..ni gambar je bukan syira buat pun :P
macam best je kann..teringin juga nak buat ni ..
masam masam manis ^_^
kalau roti tu dibakar pun macam syok je,rangup !

JOM CUBA !

19 comments:

idzwa kamaruddin said...

aaaa..menggoda!!

Normi Nieza said...

sdapnya..:)

Norhasniza Khalid said...

waa.. kebetulan mama mencari resepi unik hari ni.. hihi

ain diyana said...

wow.. nmpak sgt menyelerakan...
masam manis strawbery tu tambah plak ngan cokelat... i must try :D
salam israk mikraj :)

Fiza Rahman said...

Sedap lah pulok.

Ija Rased said...

yummyy

Farah Waheda Wahid said...

terbaik dan menarik...

Mime MF said...

nampak simple dan yummyyyy~ ^^

permatabiru said...

terliur semanagt nak buat..huhu

Rafael Andre said...

ingatkan syira yang buat, nak rasa sikit

Rafael Andre said...

ingatkan syira yang buat, nak rasa sikit

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Ade jual ea penggelek roti yang chomel tu?
Waahh...nampak best.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

JEMPUT JOIN INI..
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/kuiz-medical-1-by-dr-shikin.html
DAN INI http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

Eimma Esmail said...

kena try nie... hehhehe...

msredcheesecake said...

senang dan sedap... tapi agaknya serbuk apa di apakai tu

Akif Imtiyaz said...

Tengok gambar jer dah terliur meh la kita pakat2 buat nak ??

Wan Maruzen Wan Husain said...

sedapnye...boleh try wat...mesti budak2 suke.

husna zahidi said...

menariknya!! ;)

Azhafizah Md Nor said...

Boleh cuba ni..nampak sedap!

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah