"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, May 7, 2014

Jom Klik sambil cuci mata :D

Assalamualaikum
hye semua !

Nampak tak tapak iklan yang bergerak2 atas tu...tapak iklan tu baru dirasmikan pada 15 April lalu.
Alhamdulillah,rezeki dah mula masuk.
jom terjah !


Siapa nak beriklan banner atau review produk or bisnes kat blog ini , murah je :D 
Sila PM https://www.facebook.com/syiralokman5.
Nak exchange banner pun boleh ! ^_^


Sewa tapak iklan = RM 10 sebulan
Review blog + promote di twitter and facebook = RM 10
Review produk + promote di twitter and facebook = RM 30

Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma atau sebarang urusan, please add fb, follow twitter atau pun email je :)
insyaAllah i will help you :)
* Syira lebih aktif di fb !


Other than URL given, I do not own any other social media network. tq!


9 comments:

msredcheesecake said...

alhamdulillah ...semuga sentiasa dimurahkan rezeki

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, rezeki tu, akak tumpang happy untuk Syira...

Cikgu Norazimah said...

moga murah rezeki ;)

Lyeen De Syifa said...

moga murah rezeki awk ye..lama x dtg sini..:D jeles tgok blog..cntik sgt..:D

Abak Lorong Cinta said...

Alhamdulillah,mga barakah

Adib Site said...

Rezeki2.. :)

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah rezeki Syira ..Moga2 sentiasa murah rezeki ya dik ..

Maria Firdz said...

Teringin juga try ...tpi tggu dulu lah...

sYiRa LoKMaN said...

JOM JOM TOLONG SYIRA KUMPUL DUIT

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah