"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, May 13, 2014

PERHATIAN ! peserta GA Birthday Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua :)
Giveaway Birthday Syira Lokman [KLIK] dah 15 hari berlalu :)
Alhamdulillah banyak penyertaan yang Syira terima .
Tapi Syira dapat tahu ramai peserta yang TAK IKUT SYARAT.

Giveaway ini dibuat sempena Birthday Syira yang ke 20 pada 21 Mei :).. 
Syira minta sangat2,peserta follow semua syarat ,melainkan tak ada facebook,instagram or twitter..
sian para sponsor yang dah baik hati nak bagi anda hadiah :)

Biar hadiah kita dapat tu berkat :)

Syarat :

1. Follow blog


2. Follow twitter Syira [KLIK] *jika ada

3. Follow instagram [Licha] [Shaira]*jika ada

4. Follow fb [SYIRA] [ALIYAH]

5. Like sahaja fanpage berikut :


5 comments:

nor hidayah mohd nor said...

All the best! Jemput masuk contest jugak, berpeluang dapat hadiah GRIPGO Universal Car Phone Mount and Selfie Set (monopod and bluetooth remote shutter). Ada weekly prize and monthly prize :)

http://www.virtualmalaysia.com/virtual-malaysia-contest/

husna zahidi said...

dah like dan follow semua..:)

Aqilah Azmi said...

Sedih oh dgn certain people yg menipu...
Sigh

sYiRa LoKMaN said...

syira hanya bg syarat..nak ikut ke tak tu bergantung pd kejujuran sendiri..syira tak marah..tp sian sponsor lain..bg hadiah mahal2 pula tuuu..kalau dpt hadiah faham2 sendiri la berkat ke ta :)
jujur kan indah..

Wafi Remli said...

Semoga semua peserta jujur

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah