"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, May 18, 2014

Kawan Ibarat Jongkang-Jongkit...

Assalamualaikum
hye semua !


Baik atau buruk,
Kawan tetap kawan,
Ingat tetap ingat.
Sayang tetap sayang.

# Pelukan kasih sayang dari kejauhan.
Doa dari jauh beribu batu.

11 comments:

Akif Imtiyaz said...

Bila dah namanya kawan..
Baik buruk tentang dia kita terima seadanya ..
Itulah insan bergelar kawan

Kisah Si Dairy said...

Setuju tu

Nys Anis said...

kawan biar beribu,musuh biar tak ada. hehe
takda kaitan k bai

tiey smilez said...

Nice quote. Yup, kawan tu penting especially time kita lemah, lalai dan need support. :)

kemey said...

anda di tag dalam segmen ni http://pencontengruang.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

MaWaR RinDu said...

cari chatbox tak jumpa so komen kat sini laa.hehe
jom join 1st Mini GA by Atikah Aziz :D

http://takdirygterindah.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz.html

Lyeen De Syifa said...

deep....indeed dear :)

Wafi Remli said...

sahabat orang yang penting dala kehidupan

Mia Kassim said...

Salam singgah dan follow :D

Ann Ishak said...

kehadiran kawan sering menjadikan hidup kita indah dengan kenangan :)

nurerna hazwani said...

emmm...kawan? rindu kawan saya...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah