"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, May 7, 2014

ESOK ! Doakan Syira :)

Assalamualaikum
hye semua!

klik untuk lebih jelas.
Esok ! Esok ! Esok !
Tak tahu apa rasa hati ketika ini.
Esok Syira ada temuduga program Ijazah Sarjana Muda (penuh masa) 2014/2015.
Syira dapat panggilan temuduga untuk bidang sastera dengan pendidikan di Universiti Sains Malaysia.

Rasa takut pun tak..tak takut pun tak..
Happy pun takk..
apa yang Syira rasa sekarang, nak habiskan sesi temuduga cepat2 then balik ipoh !
Syira dapat sesi 2 untuk hari pertama..so temuduga jam 2:15 petang.
Esok pagi bertolak dari Ipoh ke Pulau Pinang..
dah alang-alang pergi Pulau Pinang..pekena nasi kandaq duluu..jalan-jalan..
Family Syira dah berapa lama ntah tak pergi Penang ni sebabnya area Penang abah tak tau sangat jalan sana.
Disebabkan Syira dapat panggilan temuduga ni, so kira rezeki nak jalan-jalan Penang ^_^

Doakan Syira esok tau !
Terima kasih yang baik hati bagi tips and share solan2 yang biasa ditanya :)
Harap soalan-soalan tak susah..
Doakan Syira tenang dan happy ye :)
semoga segalanya dipermudahkan..insyaAllah.


16 comments:

후마이라 리~ Humaira Lee (◕‿◕✿) said...

Always doakan yang terbaik untuk syira, apapun buat yang terbaik dan selebihnya serah pada Allah. Inshaallah. Good luck dear!

dilakhir said...

gud luck syira buat yang terbaik.. :).. go go syira!! :D

Zuhaira Nasrin said...

Good luck! ^^

Jia Rizaira said...

semoga segala urusan esok hari dipermudahkan Allah SWT...

dia nadia said...

wah! akak!! good luck! hehe.. Penang kat mana?? saya orang Penang le..

Anisyamir Leejo said...

Kak Syira. Buat yang terbaik. May Allah ease everything. Nanti-natikan, jangan lupa sharelah pengalaman kat sana okeyh ^^ hehe

Isya PurpleZ said...

gud luck kak syira.
penah jugak pergi penang , pastu tersesat. hahaha..

Kathy R'bain said...

all the best..

Sally Yatiey said...

Goodluck ;)

Norhasniza Khalid said...

semoga berjaya dear..

adianiez AIDA said...

good luck :-)

Ainim Suju said...

All the best syira. Bertenang bila jawab soalan temuduga tu ya

Akif Imtiyaz said...

All the best Syira ..Moga Syira tenang menjawap soalan ..sempga berjaya ..Insyaallah ..

Eimma Esmail said...

gud luck syira :)

husna zahidi said...

semoga semua urusan Syira dipermudahkan oleh Nya..:)

sYiRa LoKMaN said...

doakan kejayaan syira dunia akhirat :D

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah