"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, May 8, 2014

cepat cepat ! jangan tunggu lagi !

Assalamualaikum
hye semua !

Siapa yang belum join Giveaway-Birthday Syira Lokman ni?
cepat cepat ! jangan tunggu lagi ! 
banyak hadiah menarik buat anda ^_^



Special untuk anda?

Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.
Bloglist x 10 (sepanjang bulan Jun dan Julai tahun 2014) - Syira

Cash RM20 x1 -Licha
Blog design yang berharga RM100 x1- Cik Kumbang
Template blog untuk Bloglist yang berharga RM35 x3 - Cik Kumbang
Novel pilihan sendiri x2 - Shadhira
Komik x1 - Bana
Face Mask x1 - Amalina
Tudung bawal x1 - Hayati
Hadiah Misteri x1 - Shaira
Hadiah Misteri x1 - Azhafizah

Topup RM10 x1 - Ssurianahyana
Topup RM5 x2 - Intan
Topup RM5 x2 - Fatin
Topup RM5 x1- Azwar
Review Blog x2 - Aliyah
Review Blog x1 - Hayati


Hadiah Misteri x2 untuk "best wishes" - Syira


Mudah kan?
jom ramai2 memeriahkan Giveaway - Birthday Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog anda juga :)
Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula : 28 April 2014
Tamat : 28 Mei 2014 jam 11:59 malam


jom join ! KLIK


14 comments:

nuur farhani Zulkifli said...

saya join! hee :))
http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/05/giveaway-birthday-by-syira-lokman.html

Sally Yatiey said...

Dah join ;)

adianiez AIDA said...

terjahan pertama aida di sini...
frens ya...

Izzati Amira said...

ngaaaa... berpinar pinar mata tgok hadiah2 ni semua

Akif Imtiyaz said...

Cepat2 join reramai ..
Lagi ramai lagi la meriah ..

Akif Imtiyaz said...

Cepat2 join reramai ..
Lagi ramai lagi la meriah ..

Akif Imtiyaz said...

Salam Syira ..Soweyyy lr topic sikit ..Kak Lya tag Syira kat sini http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/05/liebster-award-lya-kena-tag-laaaa.html jom jawap kalau Syira FREE !!!

Aimi Athifah said...

Dah promot GA ni :)
https://www.facebook.com/cikaimiofficial?ref=hl

Eimma Esmail said...

nak join tp x sempat ag :(

husna zahidi said...

kalau tak silap..husna pon tak join lg nih..>.<

Wafi Remli said...

Sibuk ckett

Maria Firdz said...

Dh join... :-)

Zara Nurhaidah said...

daa join.. wewee ! =D

sYiRa LoKMaN said...

cepat promote bg ramai lg join nd diorg boleh follow anda nnti bila syira dah listkan ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah