"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, May 27, 2014

Majlis Anugerah Cemerlang SMKJT 2013.

Assalamualaikum
hye semua !

24 Mei 2014 yang lalu merupakan hari yang bermakna buat pelajar cemerlang SMK Jalan Tasek di mana Majlis Anugerah Cemerlang SMK Jalan Tasek 2013 telah diadakan.

Syira telah dijemput untuk menerima beberapa anugerah di hari tersebut,
TETAPI..
masa tidak mengizinkan kerana pada tarikh yang sama iaitu 24 Mei 2014, Syira perlu menghadiri satu sesi temuduga Ijazah Sarjana Muda Kaunseling di Universiti Malaya.

Tak ada la gambar Syira semasa majlis berlangsung sebab pergi pun tidak..
Nak buat macam mana ye dak, wakil pun tiada sebab family pun ikut sekali ke KL..
..interview + holiday..hehe :)
sedih memang sedih..
hanya setahun setengah di sekolah tu, tapi kenangannya cukup bermakna :)
Dari dulu memang dah niat dalam hati,nak sangat pergi Majlis Anugerah Cemerlang ni,tapi apakan daya..masa depan perlu diutamakan..


.. Alhamdulillah ..
satu lagi kegembiraan ! 
Terima kasih utk 3 anugerah ini !!
*Pelajar Cemerlang STPM 2013
*Subjek Terbaik (BM)
*Tokoh Sahsiah Terpuji.
Maaf tak dapat hadir Majlis Anugerah Cemerlang SMKJT Sabtu lepas sebab perlu menghadiri temuduga degree di UM .
Pagi tadi baru berkesempatan ambil sijil2 ni di sekolah ..
Terima kasih mama,abah,family,kawan2,cikgu2 and semua yang sentiasa bermurah hati untuk mendoakan.
Terima kasih untuk pengalaman dan rezeki kejayaan terbaik !
Semoga hidup kalian sentiasa diberkati Allah dan diberikan kesihatan yang baik serta rezeki yang melimpah :)
InsyaAllah :)
Doakan Syira berjaya dunia akhirat ^_^

8 comments:

Eimma Esmail said...

Tahniah Syira ;)

Mohd Ghazali said...

Tahniah kakwan :)

MiaLovetto ^^ said...

tahniah kak :)

Murni Mohd Yusof said...

tahniah :)

no more love u in my life said...

tahniah kak

adarnadzmie said...

tahniah dari akak...moga terus cemerlang lagi di masa akan dtg...:)

salam kenal dr akak...:)

jom la ke blog akak

Wan Maruzen Wan Husain said...

tahniah

Azhafizah Md Nor said...

Proud of you Syira..congrats! keep it up!

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah