"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, May 26, 2014

Dapat hadiah lagi !

Assalamualaikum
hye semua !

Syira dapat hadiah lagi ^_^
Sebenarnya hadiah2 ni dah lama dapat cuma tak ada masa nak buat entry penghargaan.

Syira menang hadiah  dari Segmen dan giveaway ini ---->



Alhamdulillah, kali ni ada kesempatan nak ucap terima kasih kepada sponsor dan penganjur :)
Terima kasih semua !
Harap-harap lain kali Syira menang lagi :)
hehe..maaf ye gambar kabur :)

Jom follow and kenali para sponsor dan penganjur yang awesome ^_^


11 comments:

aisyah ambris said...

untung lah... tahniah... smoga rezeki berpanjangan..amin.. >.<

Naniey Jemiey said...

tahniah syira

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum..syira,

tahniah yer selalu dapat hadiah daripada blogger lain..

mselim3

Akif Imtiyaz said...

tahniah syira

Budak Kampung said...

alhmdulillah..murah rezeki

ros_reeza said...

syoknya.. tahniah yer :)

Iola said...

tahniah syira ^^
jemput join GA ni juga ya kalau berkesempatan

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/2-mellya-and-iola-giveaway-bonanza.html

msredcheesecake said...

alhamdulillah...seronoklah dpt gift

Wan Maruzen Wan Husain said...

murah rezeki

husna zahidi said...

tahniah syira.. bleh buat bookmark..:)

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..tahniah Syira

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah