"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, May 15, 2014

Mendidik Anak mengikut SUNNAH RASULULLAH.

Assalamualaikum
hye semua :)


panduan buat ibu bapa 
dan 
bakal ibu bapa macam Syira ni...
..eh ? 
hehe..

11 comments:

msredcheesecake said...

takut bila discuss hal ni... jgn lupa doa pada Allah supaya lindungi anak2 kita dari tipu daya dunia ni...

QasehnyaRania said...

tima kasih berkongsi

dik, cntiknya blog...
munge munge.. sendiri edit ke?

Wan Maruzen Wan Husain said...

thanks for the info...sangat bermanfaat...

Cikgu Norazimah said...

good sharing dear ;)

Sya Chot .. said...

nice sharing..best2... :)
sya dah 21 keatas,rasa mcm dh tua plak..hahaha

Akif Imtiyaz said...

Satu perkongsian yg baik untuk ibu & bakal2 ibu ..
Alalala Syira nak jd ibu dah kerr ??
Blajar dulu tinggi2 dik ..

tenku butang said...

kemas je blog syira ni.. sape edit kan yea? teringin nak blog kemas camni.. hee.. pastu teman jeles widget recent post syira tu.. bergerak2.. teman punya tak bergerak sebab ada silap coding hari tu terus stop.. ha3...

Wafi Remli said...

Bila kena dengan caranya in sya Allah anak akan jadi soleh

Zara Nurhaidah said...

info yg bguna kpd bakal ayah dan ibu jugak bmnfaat mnmbhkn ilmu kpd ibu dan bapa kat luar sana kan ? =)

sYiRa LoKMaN said...

ehehe,,,betul tu kann..info ni bermanfaat :)

tenku butang : kak fiza yg edit..recet post tus yira buat guna tutor akak bg la..jd je..hahah...cm ne akak boleh stop..

Mimi Azirah said...

In shaa Allah akan praktikkan

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah