"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, May 21, 2014

Happy Birthday Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua !

Alhamdulillah..
Hari ni 21 MEI 2014 kan? 
hehe...
Hari lahir Syira Lokman yang ke 20 ^_^
dah besarr dahhh Syira....boleh kahwin dah ni...eh ?
hehe..
Sanah Helwah Syira Lokman ^_^
Rasa baby lagi..hahaa..
konon muda bebenoooo...
kadang2 tu, I look at myself and still feel like a little girl even though I am 20 uols..
ecece...cakap omputehh gituuu...
padahal bila kena speaking time interview gelabah ,dok tergeliaat lidahh aihhh..haha..
biasa laa :D
Still tak rasa diri dah besar, tak sedar yang tak lama lagi nak sambung degree..
Terima kasih semua yang wish, doakan kebaikan buat Syira.
Terima kasih sudi join Giveaway Birthday Syira Lokman.
Terima kasih buat yang sentiasa mengingati dan mendoakan dalam diam :)

Semoga Allah Swt meredhai usiaku. :)
Semoga Allah merahmati kalian.
Jom sama2 niatkan dalam hati. "Aku akan pastikan amalanku bertambah lebih dari usiaku."

Be a lady with beautiful manners, be gentle, be feminine, be a soft spoken. :)

2014 yang sangat indah dengan rezeki yang melimpah ..
Alhamdulillah !
Esok Syira akan menduduki ujian MEdSI di Upsi ,Khamis pula ujian kelayakan di Universiti Malaya manakala Jumaat temuduga Ijazah Sarjana Muda Kaunseling di Universiti Malaya..
Doakan Syira ye :)

Sabtu ni juga merupakan Hari Anugerah cemerlang di sekolah Syira. Syira dijemput untuk menerima anugerah pelajar cemerlang STPM 2013, subjek terbaik Bahasa Melayu dan Tokoh Sahsiah Terpuji.
Tapi tak ada rezeki nak pergi sebab kena hadiri temuduga di UM.
Sedih sebenarnya sebab nak sangat hadir majlis anugerah cemerlang ni..
tapi takkan la nak tangguhkan temuduga pula,kalau tangguh tu memang boleh cuma tak larat dari KL nak balik Ipoh semula dan ke KL balik..
Duit minyak lagi,penatnya lagi...

Penat kesana kemari..
tapi tak apa.. :)

To be the best, 
You must be able to handle the worst...kannn...
Doakan Syira berjaya dunia akhirat ye :)
Terima kasih kesayangan semua !
^_^

28 comments:

Zuhaira Nasrin said...

happy bithday kak syira!
semoga amalan sentiasa bertambah seiring dengan usia.good luck untuk iv :D

Sally Samsaiman said...

happy 20th birthday Syira! kak sally doakan Syira berjaya dunia dan akhirat :)

SSurianah Yana said...

salam..slamat hri lahir syira..smoga berjya..mncpai cita2...happy dan ceria slalu..apa jua ujian di hadpi dgn relax dan syukur..insyAllah... ^^

Anizz Annisa said...

happy birthday dear.. may allah ease everything u do.. :)

Nurul Huda said...

happy birthday syira :D smoga interview syira berjaya.. gud luck..

Nani said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran Ke-20 utk Syira...moga sentiasa bahagia dan ceria2 selalu...

heee, jgn ler kahwin dulu, belajar dulu elok2 dan insyaallah dpt kerja yg baik2 ok...

Didoakan Syira tenang dan berjaya dlm temuduga tu nanti..insyaallah..

nor_farihan said...

Happy birthday syira ! semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki :)

Nys Anis said...

wah syira ! happy birthday ! ni wish kali kedua sebab dah wish dlm giveaway sbelum ni .hehe

goodluck for the interview!
and also congrats for the Tokoh Sahsiah terpuji . huhu

Sal Bee Yah said...

hepi birthday syira..semoga sukses di dunia dan akhirat :p

Mar Mansor said...

happy birthday syira..muda lagi rupanya..
semoga dirahmati dan buatlah yang termampu dalam kehidupan..

nana kimie said...

happy birthday syira!semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan diberkati Allah selalu.....amin....

gudluck ye untuk ujian medsi,um & interview!=)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

happy birthday dear

Nur Farahuda said...

happy birthday =D

Eimma Esmail said...

happy berday and gud luck syira ;)

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah bertambah lagi setahun usia Syira .. Selamat Hari Lahir Syira ..Allah selamatkan kamu di dunia juga di akhirat ,..Moga ceria bahagia gembira dan sentiasa mendapat redha ilahi ..SANAH HELWAH

AzyAdnan said...

Sanah Helwah and All the best ye Syiraa :)

shalimar yusof said...

Selamat Hari Lahir SYiraa
Moga ada rezeki Syira dimana2 je...InsyaAllah..

Cik Itah@RRP said...

salam. have a nice birthday dear :)

Rafael Andre said...

Happy Birthday....

Wafi Remli said...

Sanah Helwah

shahida rahim said...

happy bday syira..dah boleh kawen dah tuuu..hihi..semoga syira success selalu ye ^_^

eyqa yushaiza said...

Walaupun dah wish dekat page akak tapi still nak wish kat sini.

Sanah helwah kak Syira. Semoga setiasa diberkati Allah dan menjadi bakal zaujah dan bakal umi yang solehah :D

Cik Oren said...

Happy birthday Syira. :)

Jia Rizaira said...

Selamat hari lahir syira...samalah kita 20...eh? haha

Miss November said...

Happy belated birthday akak Syira :)
semoga berjaya dunia akhirat & bahagia di samping org t'sayangg ^^
hihi . just Keep calm n stay pretty :)

husna zahidi said...

happy birthday syira..hehehe..

Wan Maruzen Wan Husain said...

dah terlamabat wish...happy belated birthday

Azhafizah Md Nor said...

Happy Bornday Syira..Semoga terus maju dan berjaya.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah