"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, March 29, 2014

2 things to remember in life ~

Assalamualaikum
hye semua !




6 comments:

Ayie Atiqah said...

remember that =)

Wafi Remli said...

Terlepas cakap dah tak boleh diundur...kan bagus kalau semua orang faham konsep "sometimes people doesn't mean what they said"

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih :)

kalau semua faham,..itu bagus..kalau yg buat silap tu diri sendiri..bru faham :)

msredcheesecake said...

macam senang, tapi susah nak jaga

Akif Imtiyaz said...

Kita ni kalau dah TERHANTUK baru la nak TERGADAH kan ???
Jangan main cakap jer kalau tak tahu apa yg nak dicakapkan ..Kadang2 kita bila dah TERKELUAR benda2 yg tak baik baru nak fikir ..padahal yg sebaik2nyerr nak buat sesuatu tu FIKR DULU baru buat ..

Zara Nurhaidah said...

Simple tapi kbykn ksilapan blaku dr dua pkara ni.. =") semoga kita d lindungi dr sikap2 yg bleh mdatangkn kmudaratan =)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah