"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, March 10, 2014

PERHATIAN ! Peserta Giveway 2014 .

Assalamualaikum
hye semua !

buat semua yang join Giveway 2014 by Syira Lokman.
Ada syarat baru yang anda perlu ikut :)
walaupun GA dah bermula, masih ramai yang tawar diri nak jadi sponsor..
.. maaf ya..kali ni tak nak ramai2..
insyaAllah bulan 4/5 akan ada GA lagi and time tu boleh ye jadi sponsor :)


Syarat :

2. Follow twitter Syira [KLIK] Ghazali [KLIK] Dyla [KLIK]*jika ada
3. Follow instagram Ghazali [KLIK] *jika ada
4. Add fb [DALEELA ZAIN] [ALIYAH]
5. Tinggalkan komen di salah satu entry blog [SHADHIRA]
6. Like sahaja fanpage berikut :


SYIRA LOKMAN

DALEELA ZAIN

 CHE DYLA

AZHAFIZAH

ALIYAH

SHADHIRA




Terima kasih semua !
Yang belum join tu [KLIK SINI]
Banyak hadiah menarik buat anda ^_^

5 comments:

mOoN said...

Boleh highlightkan tak syarat baru tu? :)

ciknadrahismail said...

done:)

Akif Imtiyaz said...

OK Syira DONE

Wafi Remli said...

Nanti saya nak jadi sponsor juga lah.

Zara Nurhaidah said...

All the best smua yg tlibat =)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah