"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, March 19, 2014

Keputusan STPM.

Assalamualaikum
hye semua !

Seperti yang semua maklum, hari ni keputusan STPM 2013 diumumkan.
anddddd...
Syira salah seorang pelajar STPM yang berdebar hati dup dap dup dap pergi sekolah dengan control ayunya berbaju kurung untuk menutup rasa nervous :D
hahaa..
walaupun result sem 1,2 dan 3 dah dapat, tapi still risau dengan result keseluruhan.

Seronok hari ni dapat jumpa junior-junior kesayangan, cikgu-cikgu dan kawan-kawan tercinta !
rinduuuu !

Syira nak share kegembiraan dengan penyokong setia blog Syira Lokman :)

annnddddd ......

result STPM Syira ialah..
jeng~~
jeng~~
jeng ~~

Maaf gambar kabur,KLIK untuk lebih jelas.
Sakit perit sepanjang berada di tingkatan 6 hilang bila dapat result ni ^_^
Alhamdulillah !

3.84

itu pointer Syira ^_^

Dapat tebus balik result SPM yang sebelum ni 4A je...

Terima kasih semua yang hebat membantu Syira.
Terima kasih buat semua yang mendoakan dalam diam :)
Semoga Allah merahmati kalian.
Buat yang berjaya..tahniah !
buat yang kurang berjaya..masih ada harapan andai hidup ada tujuan :)
Tidak ada kegagalan yang dialami oleh seseorang yang telah melakukan yang terbaik.
Daripada mengeluh, lebih baik bersyukur :)

Dulu cemburu orang lain result SPM lagi teruk tapi still dapat masuk U,
Dulu cemburu bila tengok orang lain pointer tinggi..
tapi sekarang..
happy !
Syira pernah gagal, sebab itu sekarang Syira tahu erti kejayaan :)

Yang masih kuat berada di form 6, teruskan !
harapan masih ada. All the best !

Rezeki manusia berbeza, ada dapat sekarang..ada dapat nanti..
sabar sebab Allah adil, Dia bagi semua..SEMUA :)

Doakan Syira untuk degree pula ya :)
Doakan Syira untuk bidang kaunseling :)


## Buat yang masih tidak tahu, start dari batch 94 (batch Syira yang pertama)
STPM menggunakan sistem baru yang dikenali sebagai sistem modular dan sistem ini menggantikan sistem terminal (lama). Ada 3 sem.
Nak tahu lebih lanjut klik sini

32 comments:

Siti Zara Nurhaidah said...

Tahniah dear ! Result gempak ni.. =D rasa seronok dan bbaloi kan kepayahn kita bbayar ngan hasil yg kita harapkn.. Alhamdulillah. . Zara pob masa dpt result stpm dlum. Rasa nk lompat2 24 jam.. haha.. so.. after this cmana dear ? Sambung U nk amik kos apa ? =)

Karimah Zulkafali said...

Tahniahhhh :))

Syaza Raihanah said...

Congrats ^^

shahida rahim said...

waaaah tahniah syira :)

Yana Nana said...

tanniah Syira

Fara Athira said...

Tahniah . Hehe ♥

rika ika said...

tahniah sis..

Ina Amani said...

tahniah akak syira :D

Mar Mansor said...

tahniah syira..semoga maju jaya

Amir Khalis said...

tahniah syira!

huhu saya pulak ni ni yang cuak nunggu esok :P

Hana Jalil said...

Tahniah kak.. esok SPM pulak.. huwaaa.. nervous dah ni..

Ann Ishak said...

tahniah syira

후마이라 리~ Humaira Lee (◕‿◕✿) said...

Alhamdulillah! Congrats dear :)

shasha yacob said...

wahhh, tahniah kak syiraa. sekarang giliran saya pulak esok. uh gerunn sgt. harap dapat keputusan yg memuaskan. doakan saya tau

Liyana Azhar said...

tahniahhhhh awakk.. :)

Sally Yatiey said...

Tahniah Syira ;D

deno said...

tahniah tahniah!!!!^^

nana kimie said...

alhamdulillah...tahniah syira!:)

Syah Eida said...

Tahniah syira dan selamat meneruskan perjuangan ok =) rindunya kat tingkatan 6.. =)

MG schmidt said...

wah!
tahniah syira! :)

Asha Lya said...

tahniah syira..usaha yg berbaloi2..budak pintar nie :)

Azi said...

tahniah.. terbayar semua penat lelah selama ni kan...

Ida Yuni said...

tahniah dik..;)

fazianbatrisyia said...

tahniah syira...semoga lebih cemerlang utk masa hadapan....tahniah sekali lagi & tumpang gembira

Ayie Atiqah said...

tahniah syira =)

Cikgu Norazimah said...

tahniah dear ! good job ! boleh sambung degree kat upsi ni ! ;)

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Syira..Akak doakan Syira terus melangkah lebih jauh .. Nanti masuk U la hehehe .. Lg banyak yg kita pelajari lagi banyak yang perlu kita kejari ... Good Luck Syira ..

miss wawa said...

tahniah! result wawa cukup2 makan je..huhu

Anis Najwa said...

wahh gempakk... tahniahh :D

BeLLaLim said...

tahniah! pandainya syira.

Fatin Najwa said...

Alhamdulillah, tahniah kak Syira ! :D

Eimma Esmail said...

Tahniah syira ;)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah