"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, March 4, 2014

Blog Review 3 # Segmen Review Blog

Assalamualaikum
hye semua!

Jom review blog lagi  ^_^
Khas buat pemenang Segmen Review Blog by Syira Lokman !


Nabila Biela

Jom berkenalan dengan pemilik blog ini :)
Tuan blog bernama Nabila.
blog pink lagi.. simple tapi kemas ! ^_^
widget pun tak terlalu sarat..
blog ni best ke ta?
Nama blog pun dah hebat..isi dia lagilah hebat...
macam-macam perkongsian yang Nabila kongsikan dalam blog beliau..
pasal beauty,travel and food review pun ada:)
and tentang kehidupan beliau pun ada juga...memang menarik dan tertarik lah ! hehe

..Blog Nabila ni juga pernah menghiasi ruangan blogger dalam Utusan Malaysia :D 
waaa..hebat !
apa lagi ?


:) merepek untuk hidup

Blog seterusnya blog jejaka idaman malaya :D
Dilahirkan pada 1 May 1996..Dah berusia 18 tahun la ni ye..
betul tak betul tak ??
hehe..maaf ye jika salah siasat :P
Corak tribal menghiasi latar belakang blog amat cantik dan menarik !
Syira tengok amir ni rajin join giveaway..all the best ya ^_^
Followers blog sudah melebihi 170 orang pengikut :D
Kalau sesiapa nak berkenalan dengan pemilik blog ini,
boleh klik je button comel di sebelah kanan, facebook ada, twitter ada..
..macam2 adooooo..hehe

Misz love and laughter

Masuk je blog Myra ni..haaa..penuh dengan polka dot yang comel2 :D
macam biasa,tak lari dari warna pink ! hehe..
warna background yang terang ni memang menarik kebabomm !..hehe
Gadis yang bersal dari Kedah ini berusia 21 tahun dan sedang menuntut di Asia Metropolitan University.
Diploma in nursing ye awak? semoga menjadi nurse yang hebat ya :D
berkhidmat untuk ummah :)

Kowang nampak tak ada burung terbang dalam blog beliau? ce cari..comel !
blog ni blog baru,baru je bulan januari lalu beroperasi :D
susunan blog pun masih kemas.
Jom ramai2 follow and terjah http://myra-zone.blogspot.com/


Tahniah dan terima kasih kepada pemenang !


11 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tahniah kepada mereka yang telah direview...

Wan Maruzen Wan Husain said...

good luck...

Wafi Remli said...

Fuh, blogger otai tuu...

Zara Nurhaidah said...

Teruskn review ! ^^

Akif Imtiyaz said...

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH ...

Sukma Haron said...

All the best...

Sukma Haron said...

All the best...

msredcheesecake said...

2 dah mmg follow, tinggal yg last tu...

shasha yacob said...

omh kita terjah hehe

Azhafizah Md Nor said...

Boleh kenal² lepas ni

Chik Myra said...

thanks syira... :D

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah