"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, March 3, 2014

Tak Kenal Maka Tak Blogwalking

Assalamualaikum
hye semua !
Jom join segmen ringkas Mak Dara ni www.bicaramakdara.com



Salam perkenalan buat semua terutama peserta segmen Mak Dara:)

This is my personal blog,
Syira tulis tentang diri sendiri, hal sosial dan persekitaran + perspektif Islam,
fashion, resepi, tips blogging and giveaway.
Saya menulis untuk semua, moga bermanfaat ye ^_^
My writing comes pure and sincerely from my heart. 
I hope you will enjoy reading my blog as much as I do :)
Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma atau sebarang urusan


Doakan Syira dapat memiliki butik pakaian, yayasan kebajikan dan buku hasil penulisan Syira sendiri.

Nak join juga ? klik banner:)
Tamat : jam 10 malam ni.

17 comments:

Eraz Fadli said...

Menarik tajuk segmen MD ni.. Tak Kenal Maka Tak Blogwalking..

Eimma Esmail said...

mudah-mudahan apa yg syira hajati tercapai ;)

Cik Puan Fadli said...

selamat bersegmen adik manis ;)

adzairdawati makdara said...

Terima kasihhhhh sebab sudiii join segmen aaya ni.. Hehe tgh tunggu somi buat check up di hospital nombor giliran lambat lagi so sempat terjah ke semua yg join.. Hehe.. Terima kasihhhh dan selamat berblogwalking..

Liza Licha said...

semoga harapan syira menjadi kenyataan ye :) insyaAllah

Syuhada Baharudin said...

salam..

datang blogwalking dari segmen yang sama.
semoga sgala impian akan tercapai.
have a good day :)

http://www.syuhada1981.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

oPiE iSa said...

Hai Syira aka Pinkish blogger.. hehehe..
Sy pon join segmen ni, so datang menjenguk sini... Salam perkenalan & happy blogging!!

SEGMEN:TAK KENAL MAKA TAK BLOGWALKING

Pha Is said...

all the best..

tiey smilez said...

Selamat bersegmen Syira.
Insha'Allah, tiey doakan moga one day hasrat Syira tercapai :)

Eellee Nana said...

salam perkenalan^^
selamat bersegmen
datang dari segmen yg sama

http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

Akif Imtiyaz said...

Good Luck Syira ..
Alahai Tak Sempat JOIN huhuhu ...

Wan Maruzen Wan Husain said...

good luck syira

Zara Nurhaidah said...

All the best !! ^^

Sukma Haron said...

Salam...datang dari segmen ygsama...

Maszie Fatah said...

datang blogwalking dari segmen yg sama

Good Luck Syira ~_^

Wafi Remli said...

Eh, dah tamatkan? Menang tak?

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen.Mudah mudahan syira dapat apa yang syira impikan tu ye

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah