"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, March 8, 2014

Kurang blogwalking..maaf !

Assalamualaikum
hye semua !
Syira nak minta maaf sebab tak dapat nak terjah blog anda and tinggalkan jejak..
ada sesetengah blog Syira dapat jenguk sekejap :)
Syira berada di luar kawasan and biasalah masalah broadband yang slow macam ajak main aci nyorok :P
Kalau kat rumah sendiri ada wifi, so laju je..
buka banyak2 blog dalam satu masa,tapi sekarang ni susah sikit.
Mungkin dalam tempoh 2 minggu ni Syira jarang blogwalking tapi Syira cuba ye :)

Syira minta maaf sebab tak dapat balas komen anda di blog syira sendiri.
Kalau on je blog mesti blogwalking dulu..balas komen tu last kecuali ada yang bertanya soalan.:)
Syira memang utamakan blogwalking sebab itu yang merapatkan ikatan kita di alam maya kan :)
Syira bukan blogger sepenuh masa ya , entry tu bnyak yang autopublish je :)

Minta maaf sangat2 ..tapi terima kasih atas sokongan yang hebat dari anda ! ^_^
terima kasih kerana masukkan blog syira dalam bloglist blog anda and setia dengan blog ini !
Terima Kasih !

Bersama merapatkan ukhwah !
Syira menulis untuk diri sendiri, untuk orng lain, mereka atau sesiapa sahaja..
moga bemanfaat :)


## jom join Giveaway 2014 by Syira Lokman.
Ada penambahan hadiah! [KLIK SINI]

6 comments:

Wafi Remli said...

Ni entri maaf yang ke-berapa entah

sYiRa LoKMaN said...

hehe..risau laaa...tu nak minta maaf..nnti ade ckp sombong ke..bukan ta nak balas kunjungan..masalah line internet yg slow jadi punca..lgpun tengah jaga anak abang ni..hehe

terima kasih sbb rajin singgah sini :)

Bahrain said...

Is ok. Biar jujur. heheh

Akif Imtiyaz said...

Salam Syira..Singgah kejap jengik Syira..Wah jadi pengasuh la ni ya ,Syira..
Hehehe bagus juga tu .. Maafmu di terima dik..

Wafi Remli said...

Orang letak saya dalam bloglist -> saya letak dia dalam bloglist saya -> saya lawat blog dalam bloglist saya. [apa yang saya lakukan buat masa ini]

Terima kasih sebab letak saya dalam bloglist anda.

Zara Nurhaidah said...

Xpa.. kitaorg faham. =D takecare tauu

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah