"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, March 7, 2014

Ranking Alexa 7/3/2014

Assalamualaikum
hye semua !



Ranking alexa - 26/2/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 14/2/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 8/2/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 2/2/2014 [KLIK]

Terima kasih semua ! :)

## Dah lama tak nampak Syira jalan2 kat blog anda kan?
maaf ya..untuk 2 minggu ni Syira susah sikit nak online ..
jumpa lagi hujung bulan 3 tapi jangan risau entry tetap ada, autopublish..hehe  :)

9 comments:

Akif Imtiyaz said...

Semoaga terus meningkat ...
Chaiyook chaiyokkk Teruskan Usaha Syira ... Ooo SIBUK ker patut la lama tak singgah hehehe...
Selamat pagi Syira.

ecah khalili said...

salam..maaf nak tanya..macam mana ade rank in malaysia tu erk?sebab ecah punya kluar global rank je..ke sebab ecah punya rank teruk sangat sebab tu xkeluar rank in malaysia tu..haha..

Sally Samsaiman said...

congrats tau syira! keep up the good work!

Linda said...

Tahniah Syira, salam Jumaat :)

Nurfaezah Abdullah said...

fae pun nak biasakan buat auto publish entry supaya blog sentiasa berupdate huhu tapi idea selalu xde :/

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Syira! Moga terus maju ke depan :)

Wan Maruzen Wan Husain said...

fuyooo, fames...

Wafi Remli said...

Sentiasa bertambah baik. Tahniah.

Zara Nurhaidah said...

Smkin baik angka tu.. keep it up ! =D

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah