"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, March 16, 2014

Button Follow bermasalah? jangan risau.

Assalamualaikum
hye semua !


##Tips Blogging##
Baru Syira perasan dah lama sangat Syira tak share tips berblog kan ?
hehe..sekarang ni kecoh pasal button follow bermasalah.
Jangan risauuu :) senyummmmm ~~

jom ikut cara Syira.. ! good luck !

1. Macam biasa..klik "join this site"


2. klik"more options"..sebelah "follow this blog"


3. klik "follow" ..nampk kan yang bawah tuuuu

4. done ! ^_^


Mudah kan ? so dah boleh la nak join GA/Segmen ! Harap dapat membantu !
All the best ! ^_^
Jom join GA/Segmen best [KLIK SINI]


19 comments:

Wafi Remli said...

Bukan masalah ni rasanya, susah nak cakap.

Hadirah Syakirah said...

Thank you shira, dira dah boleh follow mcm biasa :)

Intan Najla said...

thanks sis syira..
membantu sangat..^.^

Norhasniza Khalid said...

ye betul .. bukan ini masalahnya...
apapun terima kasih syira atas perkongsian

Wan Maruzen Wan Husain said...

singgah sini...

Wan Maruzen Wan Husain said...

singgah sini...

Tasha Aqisha said...

bila tekan follow dia naik sign in... bila nak sign in dia ckap la sorry apa semua tu... :(

flower licious said...

kamsahaeyo very much :))

MiaLovetto ^^ said...

Tapi kak syira, masalah saya lain pulak. Ce tgk sini >> http://thesupersomething.blogspot.com/2014/03/tak-boleh-follow.html

Maria Firdz said...

takde masalah pula nk follow, cuma masalah bloglist je blm selesai lagi... huhu

Shafinaz Aina said...

x kluar pon mcm yg kat gmbr tuh. dye kluar tab suruh sign in balik email kite.

iu-hazirah said...

tp sy punya xde more option

Akif Imtiyaz said...

Yg ni Kak lya punya dah OK tp biler nak FOLLOW dia kuar SIGN IN lg la ..padahal dah SIGN In Pelik betull..Sekarang nak FOLLOW PON SUSAH huhuhuhu

Ina Amani said...

kak syira cane ni ina nak join ga kak syira tapi bila nak follow kan, dia suruh sign in, ina sign lah pastu dia cakap "Kami mohon maaf...

Kami tidak dapat mengendalikan permintaan anda. Sila cuba lagi atau kembali sebentar lagi."

dah try banyak kali tapi still tak jadi. apa masalah blog sebenarnya? dia sedang repair ke?

Siti Zara Nurhaidah said...

Button follo zara xda kluar mcm ni.. payah sgt100x.. harap masalah ni dpt d selesaikn oleh pihak blog scepat mgkin..

Nisa Tshirt Mudah said...

Thanks :)

Vanessa Ricky said...

Ada masalah dalaman sebenarnya.. Ni just cara alternative utk follow. Thanks anyway. Byk blog kena follow nii..

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dik Syira...salam singgah sini...semalam tak sempat nak bw kat blog adik...akak guna cara ni untuk follow blog...terima kasih untuk tutorial ni..

Sophee.Lz said...

saya masih tak dapat follow.... :(
Saya tak dapat nak sign in pun ke google masa nak follow...

tak best langsung macam ni.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah