"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, March 17, 2014

Keputusan SPM dan STPM.

Assalamualaikum
hye semua !

Masa yang dinanti bakal tiba :)

Keputusan STPM 19 Mac 2014

Keputusan SPM - 20 Mac 2014

All the best buat semua pelajar yang dup dap dup dap jantungnya..
hehe..semoga segalanya baik baik saja :)
Terus doa, solat hajat dan ucapkan terima kasih buat semua :)

## Doakan Syira untuk keputusan STPM Rabu ni dan adik Syira untuk keputusan SPM Khamis ni ye :)

18 comments:

nor ainza said...

hmm rasa berdebar, tak sabar, takut tu semua ada. Sama-sama kita tawakal kak syira. InsyaAllah rezeki tu ada buat kita.

MiaLovetto ^^ said...

Allhu dekat da. Goodluck kak syira. Kita pung SPM jugak tahun lepas >< Cuak sampai dedemam.

Sukma Haron said...

hope semua calon-calon STPM dan SPM berjaya.......

Intan Najla said...

okay..dah dupdap dupdap dah ni..
good luck kak syira..^.^

Zamani Abe said...

wishing 4 the best ;)

tiey smilez said...

For those who are waiting 4 this result, keep strong and always asking for the best to HIM.

✿ Nasihahaha ✿ said...

debaran kiann terasa..pheww T_T

Izza Sakura said...

syira bru start stpm ke,tgok cm dh dewasa hehe,

Wafi Remli said...

Redha dengan apa pun keputusan yang bakal diperolehi.

Asha Lya said...

semua berdebar tunggu result :)

shasha yacob said...

semoga berjaya kak syira. and jgn lupa doakan saya juga . nguekk. **

Akif Imtiyaz said...

Good Luck Semua ..

no more love u in my life said...

debaran mkin terasa...hana adlh clon spm 2013.....dupdap nya terasa

Lyaa Suriany said...

adik adik tgh nebes melampau skrg ni.hehe
teringat pulak zmn spm dulu. mcm nak pecah dada

Fatin Najwa said...

Aisehh, even esok stpm dulu lusa baru spm tapi dh rasa ketar lutut nie :') btw, goodluck kak syira :D

Siti Zara Nurhaidah said...

Semoga dpt result yg gempak.. insyallah.. amin =D

Aisyah Az said...

Aisyah doakan yg terbaik untuk sis. insyaAllah. All the best^^

Naniey Jemiey said...

gud luck pada semua calon..moga dapat keputusan yang membanggakan diri sendiri..ibu bapa..guru-guru..sekolah dan negara...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah