"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, March 23, 2014

Ranking Alexa - 23/3/2014

Assalamualaikum
hye semua !


Bila idea nak update entry terbang melayang..
..mula la tengok ranking alexa ni dah berapa kann..
hmm...tak ada idea ni...
ada tak apa2 isu/topik yang nak Syira bincangkan di sini?
kalau ada..sila beritahu di ruangan komen ye :)

Ranking alexa - 7/3/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 26/2/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 14/2/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 8/2/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 2/2/2014 [KLIK]

Terima kasih semua ! :)

10 comments:

shasha yacob said...

orang kat sini pun kekeringan idea jugak. hehehe. rank saya minggu nih 1300 untuk malaysia. punya la hehehe

Hana Jalil said...

Wahh tahniah kak.. Keep blogging :)

# update lah pasal arah tuju selepas SPM. ehee

Akif Imtiyaz said...

TAHNIAH SYIRA ...
Ok buat entri ttg minat Syira untuk sambung belajar kat mana lepas dah dapat keputusan STPM br2 nie.. Nak masuk bidang apa??

sYiRa LoKMaN said...

tq semua..
arah tuju lepas spm dan nak masuk bidang ape pasni semua syira dah cerita sebelum ni..cuba check entry lama.. :)
tajuknye...matrik,asasi,diploma,stpm

...pasni syira nak apply bidang..
pendidikan dan sastera..
kaunseling, antropologi &sosiologi dan sejarah..

luqman zakaria said...

wah...terbaiklah..hehe

Mimi Azirah said...

Wah ranking 1313..cntik no

selipar jepun said...

ok la tu,sy ni xda rangking.follower pn xda,maklumla newbie lagi...sila beri tunjuk ajar ye...:)

Eimma Esmail said...

cantik num.. hehehe

Siti Zara Nurhaidah said...

Wah.. caya laaaa.. =D

Wafi Remli said...

Sentiasa berubah ke arah kebaikan. Teruskan usaha.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah