"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, March 4, 2014

Buku Puisi

Assalamualaikum
hye semua !

Siapa suka baca puisi? 
syira beli 2 buku puisi ni di MPH, ni kita first time syira beli buku puisi sebab before ni tak tahu ada jual buku macam ni..hehe..
satu buku puisi dah habis baca, satu lagi masih dalam proses untuk dikhatamkan :)
ada sesiapa peminat puisi and menulis puisi ??
kalau ada tulis di blog, tinggalkan link tauu,,..nak terjah :D


## Jom join Giveaway 2014 by Syira Lokman[KLIK]



15 comments:

Farah Waheda Wahid said...

pagi syira, akak puisi2 ni kurang sikit... hu hu hu...

msredcheesecake said...

tak pernah beli dan tak baca sgt...

Amir Khalis said...

tajuk seksi ovari tu macam menarik haha :D

btw dulu saya ada cuba:

http://amirkhalis.blogspot.com/search/label/Sajak

dan ada dijadikan lagu:

http://amirkhalis.blogspot.com/search/label/A.K

Wafi Remli said...

Pernah dulu, tapi sekarang belum lagi...nantilah..

Shark Kay said...

puisi?
hehe..
novel pun susah shark nk baca :p
org kreatif sahaja yg paham puisi nie.

CikPuan Jiyah said...

pernah tulis puisi.. tapi tu dulu.. lama dulu.. hehe.. kena selongkar buku2 lama kot nk cr balik puisi2 tu..

Syahmi Zaludin said...

Salam singgah.

Singgah balik ya kalau sudi?

http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/03/puisi-jari-jari-yang-terluka.html

Syahmi Zaludin said...

Salam singgah.

Singgah balik ya kalau sudi?

http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/03/puisi-jari-jari-yang-terluka.html

Wan Maruzen Wan Husain said...

belajar je sastera mase skolah...nak tulis puisi memang tak terror..hehehe

Cik Anis said...

suke jugak ayat puisi puisi ni..hehe

Akif Imtiyaz said...

Selamat malam Syira,..
Bab puisi muisi ni Kak Lya tak minat sgtt hehehe ..Kalau dgr org berpuisi tu boleh la jugak nak dengar tapi kalau kita yg berpuisi hancurr jwpnyerr.

Sukma Haron said...

Dah lama tak tulis puisi...zaman sekolah dulu rajin....

ZAR said...

Buku si Faz ni memang best. Tambah lagi kalau tengok dia belakon teater.

shasha yacob said...

xberapa minatlah kalau bab puisi puisi nih. heheh hati saya macam roy. hehehe hati kau keras roy. hoho

Azhafizah Md Nor said...

lepas ni berpuisi la syira

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah