"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, March 5, 2014

Blog ni oke tak?

Assalamualaikum
hye semua!


Jom klik gambar di atas ^_^

Apa pandangan anda tentang blog Syira ?
Suka entry macam mana ?
ada yang kena ubah or baiki?
Best ke blog ni ?
:) mohon beritahu ye untuk penambaikan :) thanks !

17 comments:

tiey smilez said...

Okei je, Nice :)

Asha Lya said...

rasanya ok la syira..mutu penulisan pun baik :)

msredcheesecake said...

akk ok je... cuma kalau dpt lebarkan sikit ruang entry ni... kecik sgt...lain ok je

Dzureen Darwis said...

OK sangat :)

shahida rahim said...

tersangat ok dear :)

Liza Licha said...

entry simple2 pon best jgk nak baca.. hihi.. keep it up.. follower dah banyak dah tu

Petak Bunga said...

jujur dlm berblog..
cewah.

Wan Maruzen Wan Husain said...

ok je syira...

Akif Imtiyaz said...

Ok ok ok danKak Lya mmg suka ngan blog Syira nie ...

Kucing Hitam said...

Nice ni guna apa

Cik Puan Fadli said...

ok sesangat adik manis..akak suka sbb loading cpt giler...mungkin sbb xde sebarang iklan, mcm page akak gak..serabot laa iklan tepek penoh page...& i ♥ pink ;)

Wafi Remli said...

Okay dah kut...tak tahu sangat pasal ni..

shasha yacob said...

okayy je. and cepat load. :)

Zara Nurhaidah said...

Thumbss up ntuk blog syiraa ^^

Aimi Farhana said...

ok je.. excellent gituu. hahaha

Sharifah Syahirah said...

best. loading laju je :d

Azhafizah Md Nor said...

Good Syira :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah