"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, March 3, 2014

Beli buku lagi !

Assalamualaikum
hye semua !

Siapa suka baca buku?
 sekarang Syira tengah baca buku "Mudahkan jangan susahkan".
so far buku ni best :D

ada sesiapa yang tahu buku apa best untuk dibaca ???

Hari tu Syira ada beli 3 buku baru :D

buku ni belum baca lagi,

Seronok borong buku ! 
Sekarang ni ada Ekspo buku Islam Putrajaya kan kann??
Syira belum pergi lagi..tak ada masa..
Rasanya sampai 9 Mac.
Jom la pergi serbu ! ^_^
Kalau ada yang baik hati, boleh beli buku and pos kat Syira..hehe :P


13 comments:

MiaLovetto ^^ said...

Wah seronoknya :)

msredcheesecake said...

plan nak gi pesta buku putrajaya tu... tapi lom ada yg nak teman... nak jugak pergi...bukunya ada discount ke?

Cik Puan Fadli said...

ekspo dpn umah akak je tu...pon dpn opis gak...hehehe...buku Fatimah tuh menarik hati sgt...sbb nama anak akak pon Fatimah Az-Zahrah gak ;)

ain syafieqa said...

ain suka baca buku..syira suka baca buku kategori apa?hehe

Eraz Fadli said...

Benda ilmu tak pe. Eraz paling suka lepak di kedai buku.. Hehe..

Eimma Esmail said...

ima pun beli banyak buku.. tapi, tak sempat nak baca. huhuehue

Miss Fairytale said...

Wah mana nak dapat :O

Naniey Jemiey said...

ilmu takpe beli byk2..bila nak baca lain cerita.. naniey pon suka beli buku...hii

Akif Imtiyaz said...

Satu tabiat yg bagus ...
Membaca jambatan ILMU ..
Beli buku byk2 tak membazir sbb lg byk membaca lg byk kita dapat ilmu ..lg byk kita dpt ilmu lg banyak la kita boleh kongsikan ilmu...

Wan Maruzen Wan Husain said...

rajin nye syira membaca..kagum akak..

Zara Nurhaidah said...

Mbaca jambatan ilmu.. hohoho

Sukma Haron said...

Sekarang baca buku anak- anak sekolah jer...

Azhafizah Md Nor said...

seronok ada masa baca buku..fiza ni tak cukup masa je syira.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah