"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, March 9, 2014

Blog Review 4 # Segmen Review Blog #

Assalamualaikum
hye semua !  

jom review blog lagi ! ^_^ 3 lagi blog menarik untuk anda !

Kali ni kita mula dengan blog BONDA :)
cantik kan bonda..hehe..manis !

Nama pemilik blog ini ialah Siti Nursalamah Ishak (Bonda for blog)
Berusia 26 tahun dan telah berkahwin ye adik2 abang2 sekalian,jangan ngorat !
aip ! cubit nanti..
Sekali lagi latar belakang blog cukup simple dengan contengan bunga putih, pink and orange.
Citarasa perempuan katakan, tetap ada pink ! hehe..sepp sikit :D
Bonda mula berblog sejak tahun 2012 dan Syira tengok bonda ni rajin juga update blog :)

Bonda mempunyai 2 orang anak lelaki dan merupakan seorang surirumah serta usahawan :)
Usahawan apa? 
haa..ni nak story, bonda sangat kreatif oke..macam2 benda cantik bonda buat.
jom intai2 sudut kreatif bonda [do it yourself-diy].
mana tahu kot lepas ni boleh try buat juga kan..ehehe..



Tadaaa ~~
Blog pink lagi and lagi ! :D banyak pula blog pink yang Syira jumpa sekarang ni ya :D
Masuk je blog ni terus nampak header blog yang ada gambar suami dan anak ! 
alahai..sweetnye la :) teringin nak kawin :P
*oke ..larikkkkk !
Mula berblog sejak tahun 2010.
Blog pink ini sangat menarik perhatian Syira ^_^
susunan kemas dan icon comel menghiasi latar belakang blog !
simple tapi cukup menyerlah !

Pemilik blog yang cantik ini merupakan isteri kepada Abdul Karim Mohd Latep. 
Umi kepada dua puteri, Aisya dan Aeera. Comel je anak2 beliau. :)
hehe..suka !
Berusia 28 tahun dan bertugas sebagai pembantu perpustakaan di Perpustakaan Tun Abdul Razak.

Nak berkenal tuan blog dengan lebih rapat ?
Email : nuraisyeera@gmail.com
Facebook : bulanierah



My Photo


Fatin Najwa berusia 18 tahun ! sebaya adik Syira ni..
so kena la panggil awak..adik !
hehe..hye adik manis ! :)
nampak tak di header blog tu ? ada kata azimat..ahaha..
When there is the will, there got the way !
yeahh ! setuju dengan kata kata itu ^_^

oke, kali ni lain sikit !
Fatin memilih warna kelabu untuk menjadi tema blog beliau !
simple dengan motif flora :D
Fatin tak serabutkan blog beliau dengan macam2 widget, jadi nampak simple dan kemas je !
Loading pun tak de la slow sangat,kalau slow, jenuh kome nak tunggu ye dakk??

Blog fatin ni "personal blog" ,so macam2 cerita ada dalam blog beliau dan tidak berfokus kepada satu niche sahaja :)
ehem ehem ~~
Terima kasih kerana blog Syira ada di bloglist blog awak..hehe..




5 comments:

mOoN said...

Salam kenal ... :)

Wafi Remli said...

Oh, macam tu.

Akif Imtiyaz said...

Wahh rajin meREVIEW...tahniah tahniah pada yg dah direview

Akif Imtiyaz said...

Wahh rajin meREVIEW...tahniah tahniah pada yg dah direview

Zara Nurhaidah said...

Weweee... review ! =)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah