"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, March 3, 2014

Pengomen Tegar -Februari

Assalamualaikum
hye semua !

TAHNIAH !
10 "Jejari Runcing" untuk bulan Februari :)

klik untuk lebih jelas !
28/2/2014
  1. http://www.azhafizah.com/
  2. http://wafiremli.blogspot.com/
  3. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
  4. http://lorong-cinta.blogspot.com/
  5. http://imashue.blogspot.com/
  6. http://msredcheesecake.blogspot.com/
  7. http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/
  8. http://www.bubblynotes.com/
  9. http://coretanuntukakudiadankamu.blogspot.com/
  10. http://ceritamayapersada.blogspot.com/

Tahniah buat yang berjaya kekalkan kedudukan dan 
all the best buat "jejari runcing" yang baru,,hehe
Seperti biasa, link blog di atas akan dimasukkan dalam bloglist !

Terima kasih kepada semua yang sudi singgah and tinggalkan komen di sini :)
Terima kasih juga buat silent readers :)
Syira tahu tak semua yang rajin tinggalkan komen kan?
tak apa, sudi singgah pun dah cukup baik dah :)

Kadang Syira sendiri tak sempat nak terjah semua blog ..maaf ye :)
Maafkan salah silap Syira sepanjang berblog ni and insyaAlah Syira akan cuba menulis entry2 yang lebih baik :)

Dah join Giveaway 2014 by Syira Lokman? if belum [klik sini]
Banyak hadiah menarik menanti anda :D
Jangan lupa promote giveaway ini, TOP REFERRAL x2 dicari ^_^

17 comments:

shahdiana said...

tahniah kepada semua yang berjaya jadi top refferral...

Amir Khalis said...

wowowow saya tiada di situ hahaha :D

Nur Madihah said...

rajin dorang semua komen. Saya jadi silent reader saja ^_^

Eellee Nana said...

thniah kepada pemenang^^

Hana Jalil said...

WAH WAH.. Tahniah pada mereka. :D

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah Kak Lya Pon Ader ..
Tq Syira ...
Tahniah Juga Pada Yang BERJAYA ..

Wafi Remli said...

Runcingkah jari ini? Don't know...btw, Thanks a lot:D

Cik Puan Fadli said...

tahniah buat pengomen tegar ;)

Eimma Esmail said...

bukan jari yg runcing ni syira..tp keyboard..huhu

Naniey Jemiey said...

tahniah kepada yang rajin komen

Sukma Haron said...

tak sangka on the list no. 10....
jom terjah blog saya....
http://ceritamayapersada.blogspot.com

Wan Maruzen Wan Husain said...

tahniah pada pengomen yg rajin...

Mohd Ghazali said...

wuuu top blogger :P

Zara Nurhaidah said...

Aik ??? Ntah apa2 yg zara mcoret kat sni ni.. xsedar pula syiraa .. ^^

Akif Imtiyaz said...

Semua Blog Kak Lya Mmg Dah FOLLOW Ya..

shasha yacob said...

tahniah yg tersenarai :)

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah kepada semua..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah