"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, March 2, 2014

# Blog Review 2 # Segmen Review Blog.

Assalamualaikum
hye semua !

nak review blog lagi hari ini, 
Jom kita lihat siapa yang kenaa :D

Nrl Shfyqh
Hari ini kita review blog pink lagi ! hehe..
Background bunga2 pink yang halus tu sweet je :)
Shafiqah nama empunya blog ini dan berusia?? 
jeng jeng jeng `~
tidak dapat dikesan..hehe..

Sudah berblog sejak tahun 2012.
simple je blog beliau, loading pun cepat and tak pening la kalau tengok :D
di sidebar hanya ada popular posts, blog archieve , cbox dan bloglist..
tapi blog Syira tak ada pun dalam bloglist awak :P
hehe...lariikkkkk !

oke oke !
Sesiapa yang nak cik adik kita ni review produk atau apa sahaja 
Hal kerja je ya, jangan ngorat pula cik abanggg :P

Jom terjah ! http://shafyqahazahar.blogspot.com

Noor Hanim Empunya Cerita

Blog seterusnya !
Gadis manis ni berasal dari PERAK ?
hyeeee...teman pun orang PERAK  :D
hehee..

eh kejap ! lahir pada 7 Januari 1994.
sebaya la kita?? alahai, apa semua sama ni..hehe..sepp sikiit !!
Hanim ni sedang menunggu keputusan STPM..hmm..sah sah kita sama !..haha :P
all the best ya untuk awak ^_^

Menggunakan background blog jalur jalur biru, putih, purple and semestinya ada sedikit aura pink..hehe
gadis and pink memang sukar dipisahkan :D betul tak?
simple jee tapi comel la ! suka !
di blog beliau ada bercerita tentang "jantung hati".
Siapakah si jantung hati itu??

Jom terjah ! http://noorhanim94.blogspot.com/


 photo aaa_zps96b37d1a.jpg

Adik Madihah kita ni berusia 18, lepasan spm ni..
Mula berblog sejak bulan 1 tahun 2013..kira baru lagi laa :)
Sebenarnya macam2 lagi ada..
Yang perempuan tu cepat2 klik link blog madihah tauu :D

Blog beliau menggunakan latar berwarna biru :)
semanis pemiliknya..hehe..
susanan kemas ! nice dear.. good job ! :)

btw, good luck ye result nak keluar dah :P hehe
jom terjah blog Madihah ! http://madihahdaisy.blogspot.com


Tahniah semua sebab terpilih dalam Segmen Review Blog by Syira Lokman.

Jom join Giveaway 2014 by Syira Lokman ! [KLIK]

12 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tahniah kepada mereka yang telah di-review... lepas ni boleh terjah...

Akif Imtiyaz said...

Salam Pagi Minggu Syira ..
Singgah Pagi Nie ...
Selamat Pagi

Shafyqah Azry said...

thankyou sis! hehe nanti kita letak kat bloglist ye :D

Amir Khalis said...

terjah :)

Wafi Remli said...

Wah, ada lagi review. Tahniah yang direview, jangan lupa terima kasih kat pereview...heheh

shasha yacob said...

sata lagi aku terjah noh hehe

Maria Firdz said...

Akn diterjah mereka ini...

Zara Nurhaidah said...

Terjah mnerjah ! ^^

RDZ Z said...

selamat mereview syira...

Noor Hanim Abd Halim said...

Thank you dear :)

Eraz Fadli said...

Kita buat sesi terjah menerjah mencari rakan baru.. :)

Naniey Jemiey said...

tahniah kepada pemilik blog... untong la dapat review..hehe

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah