"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, March 15, 2014

5 Entry Popular

Assalamualaikum
hye semua !

terima kasih buat kalian yang comel and kacak sebab sudi singgah blog syira.
ada yang rajin tinggalkan komen,ada yang hanya menjadi "silent reader" sahaja..
tak apa.. :)
anda dah jenguk pun cukup syukur dah :)

Syira tahu blog Syira tak la hebat mana..taapi pencapaian sedia ada ni pun dah cukup buat Syira happy :)
Syira harap kalian terus setia dengan blog ini ye !
Syira akan cuba perbaiki apa yang perlu dibaik pulih ..insyaAllah !

jom terjah 5 entry popular sepanjang Syira berblog !

KLIK UNTUK LEBIH JELAS !
Giveaway 2014 by Syira Lokman. [KLIK] *new
Chocolate Praline.[KLIK]
Puisi- MH370 Pulanglah ! [KLIK] *new
Ikan goreng sambal cili padi. [KLIK]
Pencarian Bloglist Bulan Februari dan Mac.[KLIK]

11 comments:

nik ros said...

wah...tahniah

Fara Athira said...

Wah , banyaknyaa ♥

Adinda Baizura Mazlan said...

seronoknya Syira dapat beratus pageviews...
Zura yang dah lama ni pun bercinta nak dapatkan pageviews banyak tu
Huhuhu

Eimma Esmail said...

waw! pencapaian yg hebat syira. dah cecah beratus lebih ;)

nana kimie said...

tetiba tergerak nak tengok entry popular sendiri...hihi..:)

shahida rahim said...

waaah dah mantap tu!

Aniq Bukhary said...

Puisi yg saya ciplak tu top jg ye.. :D

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Tahniah Tahniah ..
Jgn lupa kongsikan lg entri2 yg best ya Syira..

Sukma Haron said...

tahniah syira....banyak pageview tu...

Wafi Remli said...

Banyaknya, saya satupun tak sampai banyak tu. Tahniah

Siti Zara Nurhaidah said...

Fuhhhhh.. pv tu.. mmg meletopssss !

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah