"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, May 7, 2014

ESOK ! Doakan Syira :)

Assalamualaikum
hye semua!

klik untuk lebih jelas.
Esok ! Esok ! Esok !
Tak tahu apa rasa hati ketika ini.
Esok Syira ada temuduga program Ijazah Sarjana Muda (penuh masa) 2014/2015.
Syira dapat panggilan temuduga untuk bidang sastera dengan pendidikan di Universiti Sains Malaysia.

Rasa takut pun tak..tak takut pun tak..
Happy pun takk..
apa yang Syira rasa sekarang, nak habiskan sesi temuduga cepat2 then balik ipoh !
Syira dapat sesi 2 untuk hari pertama..so temuduga jam 2:15 petang.
Esok pagi bertolak dari Ipoh ke Pulau Pinang..
dah alang-alang pergi Pulau Pinang..pekena nasi kandaq duluu..jalan-jalan..
Family Syira dah berapa lama ntah tak pergi Penang ni sebabnya area Penang abah tak tau sangat jalan sana.
Disebabkan Syira dapat panggilan temuduga ni, so kira rezeki nak jalan-jalan Penang ^_^

Doakan Syira esok tau !
Terima kasih yang baik hati bagi tips and share solan2 yang biasa ditanya :)
Harap soalan-soalan tak susah..
Doakan Syira tenang dan happy ye :)
semoga segalanya dipermudahkan..insyaAllah.


16 comments:

Humaira Lee said...

Always doakan yang terbaik untuk syira, apapun buat yang terbaik dan selebihnya serah pada Allah. Inshaallah. Good luck dear!

impian said...

gud luck syira buat yang terbaik.. :).. go go syira!! :D

zuhaira nasrin said...

Good luck! ^^

Jiarizaira said...

semoga segala urusan esok hari dipermudahkan Allah SWT...

nadia said...

wah! akak!! good luck! hehe.. Penang kat mana?? saya orang Penang le..

Anis Amir said...

Kak Syira. Buat yang terbaik. May Allah ease everything. Nanti-natikan, jangan lupa sharelah pengalaman kat sana okeyh ^^ hehe

Isya said...

gud luck kak syira.
penah jugak pergi penang , pastu tersesat. hahaha..

Anonymous said...

all the best..

Unknown said...

Goodluck ;)

Unknown said...

semoga berjaya dear..

adianiez AIDA said...

good luck :-)

Ainim Rashihah said...

All the best syira. Bertenang bila jawab soalan temuduga tu ya

Lya Akif Imtiyaz said...

All the best Syira ..Moga Syira tenang menjawap soalan ..sempga berjaya ..Insyaallah ..

Eimma said...

gud luck syira :)

Unknown said...

semoga semua urusan Syira dipermudahkan oleh Nya..:)

Syira Lokman said...

doakan kejayaan syira dunia akhirat :D

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah