"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, February 26, 2014

Ranking Alexa - 26/2/2014

Assalamualaikum
hye semua !

Dah lama tak check ranking alexaa ni..jom tengok !


Meningkat la sikit..haha..kalau menurun tu lajuuu je, 
nak meningkat balik punya la payah :P

TERIMA KASIH semua yang setia dengan blog syira ni ye :)
maaf sebab sekarang ni makin susah nak balas komen, syira utamakan blogwalking dulu..
:)


Ranking alexa - 14/2/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 8/2/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 2/2/2014 [KLIK]

9 comments:

MIL HASHIM said...

tahniah syira

msredcheesecake said...

hasil usaha keras... good luck in whatever you do

Nurul Faiz said...

tahiah syira. usaha lagi :)

Bahrain said...

Usaha lagi hehe

azizah :) said...

wahhh teror!

jijah tak pernah cek rank ni...hehe

Akif Imtiyaz said...

TAHNIAH ...
USAHA LAGI LAGI LAGI DAN LAGIIIII
CHAIYOKK CHAIYOKKK hehehe

Wafi Remli said...

Dalam blog ni bertambah baik, blog saya dah makin buruk..huhu

Naniey Jemiey said...

tahniah syira... good effort!!

Zara Nurhaidah said...

Wahh... caya laa syiraa.. kalo blog zara nim. Cnfirm around 10k.. haha. Xnak laa cek.. huhu

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah