"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, February 8, 2014

Ranking Alexa- 8/2/2014

Assalamualaikum
hye semua !

Ranking Alexa- 8/2/2014

Alhamdulillah..tak hebat mana tapi ada peningkatan :) 
terima kasih buat semua yang sudi jadi pembaca setia blog ni ^_^


Ranking Alexa 2/2/2014 - [KLIK SINI]
## dah mula tak ada idea nak update blog.. kowang nak Syira story pasal apa??
bgtau je di ruangan komen tau ! tq :)


14 comments:

Anis Aisyah said...

pasal. mcm mana nak survive dlm high school hihihi

Azwar Syuhada said...

Wah..Tahniah.. :)

Azhafizah Md Nor said...

Satu perkembangan bagus ni syira..permulaan yang bagus..syira boleh share pasal latest news ke,blogsphere ke..fashion ke

nabila biela said...

terbaeklah!! jeles kite..hehe...byk sgt peningkatan tu ^_^

Ai Syah said...

wah! hebat nye ..da 2000++ . hehe . tahniah .. =)

Fara Athira said...

Tahniah . Hehe .

Kathy R'bain said...

tahniah sis..

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum adik...akak ucapkan tahniah yer..

Iola said...

nanti kalau dah start wedding prep, kongsi ta0! hihi..ley belajar dari pengalaman syira t.. =)

ros_reeza said...

tahniah...

Cikgu Norazimah said...

all the best ! keep it up ;)

Nurfaezah Abdullah said...

story pasal...the silly things you did hehehehe...

sYiRa LoKMaN said...
This comment has been removed by the author.
sYiRa LoKMaN said...

hehe..doakan syira berjaya dunia akhirat tau :) alhamdulillah..tq

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah