"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, February 14, 2014

Ranking Alexa - 14/2/2014

Assalamualaikum
hye semua !


Bila idea dah kering tak tahu nak update apa, mula la check ranking alexa ni..
hehe..alhamdulillah ada peningkatan :)

mood : mencari idea :D

Ranking alexa - 8/2/2014  [KLIK]
Ranking alexa - 2/2/2014  [KLIK]

9 comments:

Nur Inani said...

nak check jugak lah.hihi. baru perasan header blog syira dah tukar. cantikkk :D

Fara Athira said...

Tahniah . Hehe .

cik kiera said...

Wahh , ada peningkatan.. Tahniah dear ^_____^

Ai Syah said...

tahniah!

keep it up.. =)

Razi ten said...

Oh wow so famous amos!

Eimma Esmail said...

wow! daebak :)

Azhafizah Md Nor said...

semoga terus naik dan naik :)

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..terima kasih ye semuaa :)

Sukma Haron said...

Keep it up...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah