"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, February 2, 2014

Ranking Alexa - 2/2/2014

Assalamualaikum
hye semua

Dah ramai yang sibuk nak check ranking alexa blog masing2 kann.. 
so tadi Syira pun join la sekali..hehe

2/2/2014

Before ni Syira dah selalu check and tak pernah share di sini. 
Hari ni gatal tangan nak share :P
(*heehe, sebenarnya tak ada idea nak update blog :P)
ALHAMDULILLAH :)
moga blog ini terus sihat macam tuan dia yang comel ..haha ^_^
oke..siapa nak check juga ? [KLIK SINI]

Contact me ??

Jom add : facebook
Jom follow : twitter
Jom like : Blog Syira Lokman


15 comments:

shahida rahim said...

waaaah tahniah! :)

Aniq Bukhary said...

Yang dapat rank Alexa mcm nie kebiasaannya org yg salu update... Tahniah :)

Shafiq Hashim said...

Tahniah...

sy xada alexa..huhu

shafiqhashim.blogspot.com

Nao Mei said...

Tahniah dik...:)

dian.dyan said...

tahniahhh..
power laa kalau ada ranking kat alexa..
keep it up..

Azyan Ramle said...

wahh..tahniah syira..yan bru 8,447 tok rank malaysia..huhu :)

Farah Waheda Wahid said...

all the best dan teruskan berusaha... ^_^

Wafi Remli said...

Hebat gak...dah la follower ramai, Susah nak challenge..:)

Zara Nurhaidah said...

wahh.. dah top 2k.. ^^ insyallah akan smakin mningkat lg tu kelak.. amin.. ^^

Zara Nurhaidah said...

wahhh.. dah top 2k.. insyallah akan mningkat lg angka tu kelak.. amin.. ^^

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih...kne selalu update ni ^_^

Lilynn Wifey Sham said...

rajinnya check.. :) tahniah

Azhafizah Md Nor said...

semoga terus maju ye Syira :) Happy Blogging!

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..maaf terpaksa balas komen random :) bz..
tq komen ye:)
doakan syira berjaya dunia akhirat :)

Muzai Samilan said...

wahh bestnye.. saya xde ranking kot.. ke x reti nak check..hehe

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah