"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, August 13, 2014

AIMIDA - Koleksi Dress dan Tudung Labuh buat Muslimah.

Assalamualaikum
hye semua.

Anda sedang mencari pakaian muslimah dan pelbagai rekaan tudung yang menarik?
Buat peminat butik online, kali ini Syira ingin mengajak anda untuk shopping di Aimida.
Aimida menawarkan pelbagai rangkaian pakaian muslimah dan juga tudung terkini yang menepati syarak :)
Aimida bukan sahaja menjual tudung yang pelbagai, namun Aimida turut menjual pakaian buat muslimah yang ingin kelihatan cantik dan menawan walau ringkas.


Ingin kelihatan cantik namun masih menutup aurat ? jom shopping di Aimida !
Tudung keluaran Aimida didatangkan dengan pelbagai saiz iaitu bidang 50,55 dan bidang 60.



Katakan sahaja warna yang anda gemari kerana di Aimida menawarkan lebih 20 warna untuk anda :D
nak beli borong pun boleh (lebih 10)
and 
kalau beli lebih dari 2 helai dan ke atas FREE POSTAGE !
:D Bestkannnn...

Buat muslimah yang meminati tudung bercorak..anda boleh dapatkan shawl labuh dengan bidang yang lebih besar di Aimida :D
pelbagai rekaan menarik dengan corak yang terkini ditawarkan dan pastinya akan menambat hati anda ^_^

Kelebihan tudung dari Aimida :

> Kain lembut tapi berat so tidak mudah diterbangkan angin.
> Mudah dibentuk.
> Sukar kedut.
> Pelbagai pilihan warna menarik.
> Selesa dipakai.

Material: Chiffon Georgette Tebal (tidak jarang setelah dilipat 2, so tidak memerlukan inner!)

Buat yang suka kelihatan menawan dan manis bak puteri , di Aimida anda boleh mendapatkan jubah dress yang terkini dengan warna-warna ceria !

Rekaan pakaian di Aimida ini menggunakan pelbagai jenis kain yang sesuai dengan cuaca di Malaysia serta berkualiti seperti chiffon, cotton dan lycra. 
Kain yang lembut,beralun, tidak panas dan yang pasti menepti syarak menjadi keutamaan dalam setiap pakaian yang dijual.

Inginkan dress dengan warna-warna lembut seperti warna pastel ?
di Aimida juga anda boleh mendapatkannya !


Pasti anda tertanya-tanya tentang harga yang ditawarkan?
Jangan bimbang tentang harga !

kerana anda boleh mendapatkan tudung labuh dan dress yang pastinya cantik dengan
harga mampu milik !
ramai pelanggan sudah berpuas hati dengan koleksi pakaian dan tudung di Aimida :D
apa tunggu lagi ?
jom shopping ! 

## Free postage if buyers come to collect items in Kuantan ##

Phone +60139144567 / +60148230230
Email : aimidaclothing@gmail.com

22 comments:

izzeyda said...

sekarang dah banyak page dan laman web yang menawarkan tudung dan pakaian muslimah.. makin mudah nak cari kan berbanding dulu..

siti zawiah said...

cantiknya.. :)

Farisya Anastasyia said...

Banyak pilihan yang menarik untuk tudung ni.

Selamat Hari Raya Aidilfitri! :)
Jangan lupa datang beraya ke BLOG saya pula! :)

Pha Is said...

cantik tudung tu..

saya singgah sini dari blog mialiana.. :)

jemput singgah : Hikayat Budak Pening

Nadya Bubble said...

Cantik-cantik!

Etuza Ezawarna said...

promosi blog saya ya..http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/2014/08/segmen-mengenali-wajah-blogger-malaysia.html jenguk blog anda ya...teruskan blog

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah khamis..bw dari blog Mialiana..

naniEsha haiRani said...

cantik! teruja nak shopping ((=

Salam perkenalan ^__^
http://inikisahaku-hairani.blogspot.com/

Akif Imtiyaz said...

Semya cantik2

Akif Imtiyaz said...

Nice sharing syira

yang baik Ishak said...

cantik-cantik warna tudung tu... rasa macam kena belajar pakai shawl pulak sekarang nie...

yang baik Ishak said...

cantik-cantik warna tudung tu... rasa macam kena belajar pakai shawl pulak sekarang nie...

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Warna-warni & mengancam.

Nadia Johari said...

Dress nya lawa

ain syafieqa said...

simple but nice

Asha Lya said...

memang lawa yg penting keselsesaan kan

Sha Fieka said...

cantik

Iola said...

cantik cantik...

Mimi Azirah said...

cantik n labuh

Karya Mahirah said...

serius... cantik tudung tu..

Eellee Nana said...

cantik & labuh :)

Mimi Azirah said...

cantik n labuh

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah