"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, August 3, 2014

Kembali blogwalking :D

Assalamualaikum
hye semua :)

Hye...dah lama syira tak terjah blog anda kan..
insyaAllah malam ni mula blogwalking setelah seminggu bercuti :D hehe..
cerita raya Syira ? ehemm

takde apa sangat..asyik duduk dapurrr je sampai malam...
hehe..itu nanti kita story oke :D

ada 3 tapak iklan kosong..RM10 sebulan :D
If nak Syira promosikan produk,business, servis atau blog anda..boleh beritahu je oke..harga MURAH

^_^ PM SEGERA !



16 comments:

Cik Yaya said...

selamat hari raya, syira... ^_^

Eimma Esmail said...

selamat hari raya syira ;)

Noor Izwani Eliyana said...

Kalau sudi,singgahlah blog saya.BTW,selamat hari raya kak Syira. ^^

From : http://wani-siulatbuku.blogspot.com

Norniwanie Nasarudin said...

Selamat Hari Raya Syira..biasalah, time raya memang sibuk, lagi-lagi kita yang perempuan ni, memang sibuk di dapur, kan?hehe

izzeyda said...

selamat hari raya Aidilfitri..sama lah xde yang special pun raya nih..last2 cuti baru jln beraya sini sana..huhuhu..

ain syafieqa said...

ain pun baru kembali blogwalking lepas seminggu cuti berblog.hehe

Akif Imtiyaz said...

Salam 9 syawal Syira

Akif Imtiyaz said...

Salam 8 Syawal ..silap silap hehhee

Akif Imtiyaz said...

Banyak jugak citer rayerr tapi takder satu lg UPDATE kat blog huhuhuhu..takder idea ngan sifat malas ada lagi ni huhuhu

Mysara Ab Rahman said...

Salam aidilfitri..mai pn lama xbw dh. Hppy bw!

Asha Lya said...

lya baru sempat bw tu pun sikit2 je mampu

Azhafizah Md Nor said...

selamat berblogwalking

Eellee Nana said...

selamat ber blogwalking syira :)

Eellee Nana said...

selamat ber blogwalking syira :)

Mimi Azirah said...

jom blogwalking

Iola said...

selamat hari raya hehhe kuih raya ada lagi ?

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah