"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, August 11, 2014

Beriklan di Blog Syira Lokman (NEW)

Assalamualaikum
hye semua!

Siapa nak beriklan di blog Syira Lokman??
jom Syira terangkan dengan lebih lanjut :D
Siapa nak beriklan banner atau review produk or perniagaan kat blog ini , murah je :D 
Sila PM https://www.facebook.com/syiralokman5.
bagi yang tiada facebook boleh emailkan di
---> syiralokman21@yahoo.com.my


Sewa tapak iklan (sebulan)
RM 10 

Review blog (entry kekal) + promote di twitter (5 kali dalam bulan pertama) + page (3 kali) + lebih 30 group blogger 
RM 10

Review produk/business/servis (entry kekal) + promote di twitter (5 kali dalam bulan pertama) + personal facebook/page (5 kali) + lebih 30 group blogger 
RM 30


Apa beza sewa tapak iklan (RM10) ? review blog (RM10) 
dan review produk or perniagaan (RM30)??


SEWA TAPAK IKLAN ---> Awak bagi banner/gambar dan link facebook/instagram/twitter...syira akan letakkan di tapak iklan tersebut selama sebulan..if tak ada org lain nak sewa, syira akan biar je banner/gambar awak lebih dari sebulan.. :)


REVIEW BLOG
 ---> Syira akan cerita tentang background blog,apa yang anda tulis dalam blog..latar belakang penulis blog..bilangan follower..susunan widget kemas ke tak..isi dalam blog menarik ke tak..
oke..sekiranya blog tersebut ada menjalankan perniagaan atau jualan produk, syira akan tulis juga tentang perniagaan/produk yang anda jual tetapi hanya nama je la..tak ada maklumat lengkap tentang harga ke,kelebihan produk ke..tu semua tak ada :) lebih kepada cerita blog..


REVIEW PRODUK/PERNIAGAAN/SERVIS
 ---> syira cerita nama produk/perniagaan.. gambar produk/perniagaan..harga...kat mana nak dapatkan..kebaikan produk..ciri-ciri produk..
dan no phone,fb,insta,tiwtter pun syira masukkan untuk memudahkan pelanggan call..

Selain perkara di atas ..bayaran yang dikenakan boleh dibincang di 
syiralokman21@yahoo.com.my atau facebook [wan.syahirah]:)


KELEBIHAN :

1. Purata pageviews 500-1000 setiap hari.
2. Harga terendah untuk beriklan berbanding blog lain.
3. Blog aktif (update setiap hari).
4.Promote seminggu sekali dalam tempoh dua bulan :)
5. Bonus buat anda ---> selepas tamat 2 bulan..syira akan tetap promote secara BERKALA dalam bulan2 akan datang.
6. Setiap bulan Syira akan kumpulkan link blog/page lain melalui page [syiralokman] utk dipromote dalam blog syira and syira akan masukkan sekali link blog/page anda dalam entry tersebut.


TATATERTIB BERIKLAN DI BLOG :

Banner tidak ada gambar unsur-unsur lucah.
Banner tidak ada gambar alkohol.
Banner tidak ada gambar tembakau.
Banner tidak ada gambar penindasan pada mana-mana pihak.


*kalau tak ada banner untuk diletakkan di tapak iklan bergerak..
just bagi gambar yang menarik dan url blog/facebook/instagram anda :)

syira tak kenakan bayaran yang mahal :)
pulang modal :D

so..apa tunggu lagi ??
Pembayaran melalui acc Maybank dan BSN :)
Pembayaran melalui topup hanya untuk 2 orang terawal yang nak sahaja setiap bulan :)

PM SEGERA ^_^

14 comments:

Zara Nurhaidah said...

assalammualaikum syira.. wahh.. menarik ny tawaran beriklan kat blog syiraa ni.. insyallah,, masing2 peroleh manfaat kkan ? =)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

wah menarik nie.. all the best syira..=D

ain syafieqa said...

good luck..

Zuhaira Nasrin said...

terbaikkk :D

Norhasniza Khalid said...

bagus ni.. platform untuk mereka untuk membuat promosi..

siti zawiah said...

menarik ni..semoga berjaya sis.. :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Semoga dimurahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan ...

Akif Imtiyaz said...

All the best syira

ros_reeza said...

moga ramai yang berminat :)

Eellee Nana said...

moga ramai yg berminat, all the best syira :)

remaja comot said...

Gud luck yer... moga2 ramai yg yer

Asha Lya said...

bagus la syira dah ada income sendiri d blog

Mimi Azirah said...

slh satu cara nk tmbh side income

zahidah nur said...

Salam. Hai syira.
Jalan-jalan blogwalking sini.

Sy pun orang perok jugak tau! tp menetap kat nogori. HIks.

Nt nk review business boleh lah contact syira. Good Luck dear!

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah