"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, August 23, 2014

BOOKMARK RAYA (17) dari NurDani

Assalamualaikum
hye semua !


Yeayy ! dapat surprise...
ehhee..sebenarnyaa Syira berkenan salah satu bookmark Kak Nurdani yang dijual di Nurul Wonder Wardrobe..tapi kalau nak dapatkan kena pergi butik :(
jauhh..dah la Syira di Perak..

And yang bestnya Kak Nurdani minta alamat sebab nak bagi kad raya katanya...
...pada masa yang sama, syira harap sangat akak selit sekali bookmark tu..hehe..ngade kan !
tapi...

surprise !!! :D
utusan istimewa dalam sampul coklat :D

Syira dapat 3D Bookmark Raya dari Nur Daniub pemilik blog http://nurdaniub.blogspot.com/
^_^
terima kasih akak syira suka sangat.. comel !!

maaf zahir batin ye :)

9 comments:

Iola said...

comel hee

siti zawiah said...

wah bestnya..nak jugak..cantik..

Norhasniza Khalid said...

cantik, cute sangat..

Eimma Esmail said...

cute je ;)

Eellee Nana said...

Cute sgt ^^

Yuliono Gundul said...

nice tamplete kakak, semoga tulisannya dapat membahagiakan sesuai slogan nya. salam

Akif Imtiyaz said...

Comel dan kiut miut gytuu..tahniah Syira..

memmet lenggeng said...

tahniah syira..memang coooomelll

Mimi Azirah said...

cantik

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah