"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, August 10, 2014

Double Chocolate Chip Frappe.

Assalamualaikum
hye semua !


yummy ~~ terliur kannn?
hehe...jom cuba buat ! :D

19 comments:

ikhwan yusuff said...

wah...mmg meleleh ni..hihihihi

ain syafieqa said...

delicious..

eimah siti said...

macam sedap ja...nak try buat la nanti.. tp skrg kena kawal sikit pengambilan gula..byk dh makan benda manis masa raya hari tu..hee

aisyah said...

meleleh air liur aisyah.. huhu.. cari benda lain.. benda ni yang jumpe.. hihhi

Zuhaira Nasrin said...

mak aihh puasa-puasa tengok mende ni.hehe.:D

Norhasniza Khalid said...

wow! nampak sangat sedap..

NinaAz said...

okeh. terliur. hehe

Kisah Si Dairy said...

adeh....pepagi tengok dan terliur nie...

idzwa kamaruddin said...

amboiiii menggoda nie!

Zara Nurhaidah said...

resipi simple kan .. dapat hasilkn menu yg buat kita sluurpppp.. nak makan ! heee

Noura Qifays said...

sedapnyeeeee!!!

izzeyda said...

menarik jer tengok gambar nih..apapun tak berapa suka yang manis2 sangat..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

melting tengok..huhuhu

siti zawiah said...

terliur tengok...waahhh mesti sedap..

Sung Sang Woo said...

Nak try buat la esok.. hehe

Akif Imtiyaz said...

Sedapnyerrr..

ros_reeza said...

amboi..sedapnya.. ni yang teringin ni

Asha Lya said...

apasal nmpk sdp sgt ni hheee

Mimi Azirah said...

boleh try nih..nmpk sedap

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah