"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, August 26, 2014

Dah siap di"frame"kan :D

Assalamualaikum
hye semua :)

Artikel BLOG SYIRA LOKMAN dalam Utusan Malaysia dan Metro berjaya diframekan..hehe..
yang dalam Majalah Remaja and hijab fesyen tak buat pun sebab kecil sangat..hehe..


Ni 2 artikel yang dah dibingkaikan... :D 
plastik pun tak buka lagi..haha :P lepas ni boleh la letak dalam bilik...





Alhamdulillah..ada juga pencapaian sendiri untuk blog ini dan semakin hari..
akhirnya ada sesuatu untuk dibanggakan pada usia 20 tahun :)
alhamdulilah....makin ramai pengunjung setia tak lupa juga ramai yang sering beri semangat dan hargai setiap entry dari blog Syira  :)
Terima kasih semua !

lepas ni Syira nak sambung belajar pula..4 tahun oke :D lamanyaaaa...
tpe la kann..berjihad :) (Ijazah Sarjana Muda Kaunseling di Universiti Malaya).
doakan Syira berjaya dunia akhirat ye..
maafkan salah silap sepanjang berblog :)




26 comments:

yang baik Ishak said...

pencapaian tersendiri... semoga terus berkarya untuk kebaikan semua.

yang baik Ishak said...

Framekan cantik2 boleh buat renungan dan pembakar semangat

Nurfaezah Abdullah said...

all the best in ur future undertakings dear :)

semoga excel in study. make ur family proud ok.

Karya Mahirah said...

kenangan untuk hari tua esok.. hihi

Asha Lya said...

Tahniah syira dlm usia muda dah brjaya dlm dunia blog.teruskn usaha syira berjihad

izzeyda said...

Seronokkan syira.. ada juga sesuatu untuk dibanggakan.. semoga syira lebih success lagi selepas nih di dalam pelajaran dan juga di dalam hidup..

Shida Radzuan said...

tahniah syira ;)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Tahniah ye.. heheheh T boleh jumpa kat KL.. memang lepas ni ena akan kerap turun KL

Firzanah Azhar said...

Tahniah kak syira! saya pun nak buat something yg membanggakan di blog. doakan saya juga ^^

siti zawiah said...

bestnya..tahniah kak.. :) study elok2..

Norliza Romizi said...

sebelum tdo nak singgah sini hehehe

waaa dah frame dah. bagus2. smoga terus berjaya ye dik!

ain kaswa said...

TAHNIAH SYIRA ATAS PENCAPAIAN KAMU SBG BLOGGER DAN GADIS MUSLIMAH.
IM PROUD WITH U..

salam perkenalan dr kak ain..

zulhilmitempoyak said...

nice... share ar tips sket mcm mn nk masok paper.. heee

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik Syira...tahniah dik dan semoga Jihad yg di lakukan akan terus berjaya di dunia dan akhirat...

Nur Farahuda said...

Tahniah.
Bagus ni. Buat kenangan, hehe =D

nor_farihan said...

Tahniah syira...akak bangga dengan syira hehe :)

memmet lenggeng said...

Tahniah Syira....

Cik Hanizk said...

tahniah.. dan all the best yea!

Eellee Nana said...

Alhamdulillah.

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Syira ..AKak doakan Syira berjaya harungi 4 tahun dengan penuh kejayaan ..

Eimma Esmail said...

tahniah syira. hhehehhe

remaja comot said...

tahniah Syira... semoga blog ni terus berkembang dari masa ke semasa...

miya amira said...

wah...tahniah syira...
n good luck for ur further study

zamizi jusoh said...

Tahniah...pembakar semangat tu

Azhafizah Md Nor said...

wah siap frame dah..tahniah Syira!

Mimi Azirah said...

siap frame lg..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah