"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, August 8, 2014

KAD RAYA (15) dari Tya Salmid

Assalamualaikum
hye semua :)

Sebelum raya dah terima banyak kad raya dan lepas raya ni pula masih ada lagi kad raya yang sampai !
sukaaa ^_^


KAD RAYA ke 15 kali ini dari Tya Salmid
thanks akak :)

beliau merupakan pemilik blog http://tyasalmid.com/ dan http://luffhaztya.blogspot.com/
beberapa orang yang bertuah dapat duit raya..
tapi nampaknya sampul yang Syira dapat tak bertuah la...hehe..
tak pe..
akak simpan tau alamat Syira..next year boleh bagi lagi...hehee..

selamat hari raya..
maaf zahir batin :)

21 comments:

Farah Waheda Wahid said...

salam jumaat syira...wahhh cantik kad raya tu...

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

heheh ena pun dapat juga, tapi tak bertuah.. hijhikhik

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam Jumaat dik Syira..cantiknyer kad raya tu..dpt lg tambah koleksi kad raya adik..

Rosmiza Ali said...

Salam 12 Syawal Shira! Banyaknya dpt kad raya.. Mieza thn ni x dpt kad raya coz menyepi seketika dari dunia blog ni.. Ni baru nk start aktif balik.. Btw, selamat hari raya..maaf zahir batin..😊
Rosmiza Ali Official Blog™

permatabiru said...

untung lah dapat banyak kd raya..

yang baik Ishak said...

untunglah... selepas hari raya pun masih terima kad raya lagi

yang baik Ishak said...

ha ah... kalau dapat duit raya boleh tambah tabungan.

Noura Qifays said...

bertambah lagilah koleksi kad raya syira tahun nie....

Misya (Aimi Syahirah) said...

Wah bestnya dapat kad raya! Jom join segmen ni http://www.aimisyahirah.com/2014/08/segmen-nostalgia-aidilfitri-2014-by.html sebab saya tag kamu..:)

Noor Izwani Eliyana said...

Cantik design kad raya tu. :)

ain syafieqa said...

Alhamdulillah..bertambah rezeki syira..=)

Cik Nadyya said...

comelnya kad raya tuu..
banyak dapat kad raya.. bestttt tuu ^^

siti zawiah said...

banyaknya dpt kad raya..cantik kad raya tu.

Iola said...

comel nya kad hee

deno said...

wah best shira sis tak dapar dah.. huhu

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Banyak yer dapat kad raya. Zumal tak sampai 15 pun... Hehe ^_^

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Banyak yer dapat kad raya. Zumal tak sampai 15 pun... Hehe ^_^

Barniyah Ammara said...

Bestnya dapat banyak kad raya~ ^^

Zuhaira Nasrin said...

banyaknyaa kad raya!

Zara Nurhaidah said...

wahhhh.. =D

Mimi Azirah said...

wah cantik kad raya dia

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah