"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, August 30, 2014

Barang dah settle !

Assalamualaikum
hye semua :)

alhamdulillah...selesai sudah semua persiapan untuk menikmati dunia baru di Universiti Malaya :D
hehe...nak tengok tak apa yang Syira bawa ??
jom tengok gambar :D
yang pasti HELLO KITTY dan PINK tetap di hati  ! ^_^


Doakan segala urusan dipermudahkan ye :) doakan kejayaan Syira dunia akhirat !
maaf zahir batin !
mohon terus setia dengan blog Syira tauu..



##maaf yee...
"jejari runcing Ogos" tak ada hadiah kali ni..terus tinggalkan komen komen yang kritis dan kreatif demi menjana anjakan paradigma Blog Syira Lokman ^_^ hehe...
salam sayangg :) jaga diri semua !

20 comments:

memmet lenggeng said...

OK, take care..belajar rajin2..pernah hampir menjadi mahasiswi UM, sudah terima tawaran pun..tapi rezeki untuk kekal bersama UPM

nor_farihan said...

take care syira...akak pun da setel barang...alhamdulillah :)

dilakhir said...

nk mngs tgk hmm :(

yaya_flanella said...

Ohh kaki hello kitty juga rupanya..hehe *done follow. keep in touch :)

Nadia Johari said...

amboi semua pink..hehee..good luck syira..belajar rajin-rajin

Fiqa Nsz said...

good luck.. :)

Mila Hilas said...

wah blh tahan byk..ok, belaja rjin2 yer..

Busyra Bt Takiyudin said...

take care awk. belajar rajin2. sy masuk 6.9 ni. inshaAllah. :)

Busyra Bt Takiyudin said...

take care awk. belajar rajin2. sy masuk 6.9 ni. inshaAllah. :)

Noor Izwani Eliyana said...

Good luck ya kak Syira ^^

Asha Lya said...

Byknya BRG syira hhee..moga smuanya d prmudahkn insyallah.

Nur Inani said...

selamat melangkah ke alam baru :)

siti zawiah said...

good luck kak.. :)

izzeyda said...

Good luck syira.. biasalah nama perempuan ramai yang minat warna pink.. lagi satu barang mesti banyak.. serba serbi mesti bagi lengkap, mudah time nak guna nanti..

Eellee Nana said...

Good luck syira. Pink and kitty xdpt dipisahka . hehe

Akif Imtiyaz said...

Wah semua pinky2 laaa..All the best syira...semoga Syira dlm lindungan Allah SWT.

ain syafieqa said...

mcm ni la kita org pmpuan kan.barang mesti lengkap.hehe

yang baik Ishak said...

memangnya kaunselor seorang ni minat hello kitty ehh...hihihihi
gurau jer... apa2 pun good luck buat syira.

Mimi Azirah said...

betul betul peminat tegar pink n hello kitty ye

Iola said...

kaunselor minat pink pink hehehe

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah