"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, August 4, 2014

Jom sign up keahlian Butterangel Tupperware !

Assalamualaikum
hye semua :)

Ramai yang lebih suka menggunakan beg plastik .
Namun, sedarkah anda..beg plastik amat sukar dihapuskan.
Kajian menunjukkan bahawa sebuah beg plastik yang kita buang boleh berada di tapak pelupusan selama beribu-ribu tahun sebelum hancur.
 Beg plastik merupakan bahan pepejal yang sukar diurai di dalam tanah. 
Oleh kerana sisa plastik hanya akan reput dalam jangka masa yang panjang, inisitif lain perlu digunakan.
Antaranya ialah menggunakan tupperware sebagai ganti dalam kerja pembungkusan makanan terutamanya. :)
bercakap mengenai tupperware..hari ini Syira nak perkenalkan Butterangel Tupperware :D
Berkualiti, murah dan tahan lasak !
banyak tupperware yang mahal kan sekarang ni :)
tapi jangan risau ! :D tak susah pun nak beli tupperware murah dan berkualiti !

jom borong Butterangel Tupperware !

Tupperware dari Butterangel Tupperware memang murah, berkualiti, tahan lasak dan yang penting ada pelbagai design menarik !

pihak Butterangel Tupperware sedang mencari ramai jejaka..wanita, pelajar, surirumah yang ingin menjana pendapatan tambahan :D
tawaran hebat buat anda yang berminat untuk mendaftar sebagai ahli :D

Join ahli ada 3 pakej. 
Minimum RM70, RM280 dan RM1999 .
 tidak sukar untuk mendaftar ! ^_^
hanya whatsapp nombor di bawah untuk maklumat lanjut :D
Layanan tip top akan diberikan khas buat anda yang berminat menjadi ahli Butterangel Tupperware .


Pelbagai manfaat yang anda peroleh sekiranya menjadi ahli Butterangel Tupperware :D
barangan lebih murah..mudah mendapatkan barang...
duit postage pun jimat !
dapat free gift dan yang penting ..bonus !
hehe..dah jadi ahli Butterangel Tupperware kan..confirm la dapat lebih dari pembeli biasa :D

Jom daftar segera sebagai ahli.. !
lebih murah, lebih jimat ! ^_^

Anything nak order or signup ahli boleh contact --->

Whatsapp/call/sms : 017.777.0795 (raha) 
Emel : raha_1183@yahoo.com 
Facebook : RAHMAH ABDUL HALIM 


18 comments:

Ar Eirza Japar said...

sy pun mmg minat tupperware ni...simple & tahan lasak..

Ayu Zan said...

dah ahli da.. mmg best tupperware ni.

Zara Nurhaidah said...

assalammualaikunm syira.. selamat hari raya aidilfitri.. =) k.zara ngan family member tupperware, mmg guna brand ni .. hoho... sapoa yg xguna lagi, kami syorkn guna.. mcm2 ada =D

lama xbw sni.. k.zara daa balik .. wehuuu ! =D

ain syafieqa said...

guna Tupperware boleh pakai banyak kali..

ain syafieqa said...

guna Tupperware boleh pakai banyak kali..

Noor Izwani Eliyana said...

Menarik... :D

Zuhaira Nasrin said...

i really love tupperware <3
memang dari dulu lagi guna benda ni.tahan bertahun-tahun! :D

Karya Mahirah said...

akak pon suka tupperware... mahal tapi berbaloi sebab ada warranty lagi..

Eraz Fadli said...

Org rumah baru je tanye cmne nak jadi ahli.. Hehe..

Akif Imtiyaz said...

Tupperware mmg TERBAIK tak terbanding

Akif Imtiyaz said...

Rumah Kak Lya mmg guna TUPPERWARE Syira ..Dah jadi ahli sejak Insyirah kecik lagi hehehe ....

yang baik Ishak said...

akak sedang meneliti ... nampak macam best jugak ehh

Asha Lya said...

lya memang ahli tupperware hhee..the best

Azhafizah Md Nor said...

fiza ahli tupperware juga :)

Eellee Nana said...

sy peminat tupperware :)

Mimi Azirah said...

bagus nih

Iola said...

memang gemar tupperware..tahan dan kejap

Nurizan Ahmad said...

Ramai yg dah ahli ni..izan lum ahli lagi..ada x yg nak sponsor izan jd ahli..hihi

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah