"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, August 1, 2014

Al Quran dah sampai :D

Assalamualaikum
hye semua :)

ingat tak Syira menang Giveaway 1st Anniversary Yana & Dean ?? :) 
hadiah dah sampai ! :D

Syira dapat Al-Quran + DVD (Tafsir + Tajwid)
mula-mula dapat terkejut juga sebabnya tulis atas tu "sumbangan daripada Majlis Agama Islam Wilayah Persekutan"

eh..macam mana boleh dapat ? 
bukan dari Yana dan Dean ke ?
rupanya lepas Syira tanya..baru la tahu hadiah ni betul :)
Majlis Agama Islam Wilayah Persekutan sponsor..

Alhamdulillah..syira suka ! terima kasih !



##Takdir Allah Syira menang...mungkin Allah nak Syira lebih dekat dengan Al Quran  sebab Syira ni jahil lagi :')
Semoga hati kita dekat dengan Al Quran ..
lembaran cinta Allah :)

11 comments:

Nur Inani said...

alhamdulillah :) murah rezeki syira :)

Karya Mahirah said...

bestnya awak dpt mushaf tajwid tafsir al quran... alhamdulillah...

Eimma Esmail said...

Bestnya dpt quran :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Alhamdulillah.
Best tu..
And yang penting tak perlu beli sendiri.
Dapat ilmu lagi..

Zuhaira Nasrin said...

semoga Al-quran menjadi sahabat karib kita dunia dan akhirat :)

ain syafieqa said...

tahniah syira..selamat beramal..

izzeyda said...

alhamdulillah..murah rezeki..semoga dapat menambahkan amalan kita seharian..

Asha Lya said...

tahniah syira..moga bermanfaat

Asha Lya said...

alhamdulillah murah rezki syira

Mimi Azirah said...

wah bestnye dpt hadiah

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah