"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, August 8, 2014

SFA Sofia kids - Menjual aneka pakaian kanak-kanak :D

Assalamualaikum
hye semua !

Anda sedang mencari pakaian kanak-kanak yang menarik dan comel ?
Inginkan kelainan dalam gaya anak-anak anda?
Mencari pakaian kanak-kanak dengan harga yang berpatutan?

pernah dengar nama SFA Sofia Kids ?? :D
Dress Legging
RM 30

SFA Sofia Kids menyediakan aneka pilihan pakaian khas buat kanak-kanak yang pastinya comel dengan pelbagai pilihan warna yang ceria ! :D

Bermula dari t-shirt, seluar, swimming suit, skirt, dress,legging semuanya ada di SFA Sofia Kids ^_^
SFA Sofia Kids menyediakan pelbagai jenis pakaian buat kanak-kanak dengan rekaan terkini serta eksklusif.


RM 35.00

Watak animasi frozen, spiderman, hulk dan x-men juga semakin popular
dan
sudah pasti anak  anda akan menyukai baju-baju yang dijual di SFA Sofia Kids .


Pakaian kanak-kanak dari SFA Sofia Kids diperbuat dari jenis kain yang 
berkualiti, than lasak..lembut dan tidak panas :)
sesuai dengan cuaca di Malaysia.


Pyjamas Frozen

Sehelai Rm 34
4 helai Rm 115

Setiap kali membuka laman SFA Sofia Kids pasti anda akan rambang mata dengan pelbagai corak menarik dan warna-warna yang ceria ! :D
Syira pun teruja ! macam-macam rekaan dan warna-warnanya amat cantik! ^_^
rasa nak borong je semua !

Frozen Dresses
RM 35 

Tak perlu risau tentang harga kerana di SFA Sofia Kids semuanya di bawah RM50 :D
murah dan pasti mampu anda miliki !

RM30

Anak-anak anda pasti teruja melihat watak animasi kegemaran mereka menghiasi pakaian yang mereka pakai !
boleh berangan ala-ala superhero la lepas ni :D

Bukan itu sahaja..kalau nakkan anak anda tampil dengan lebih bergaya ..boleh dapatkan topi khas Frozen dari SFA Sofia Kids ^_^
mesti anak anda bertambah seronok ^_^
jangan bimbang tentang saiz kerana --->

 SFA Sofia Kids menyediakan pakaian kanak-kanak yang terdiri daripada pelbagai saiz !
Sesuai untuk semua kanak-kanak yang berusia seawal 6 bulan hingga 12 tahun ^_^

Apa tunggu lagi ?
jom dapatkan koleksi pakaian dari SFA Sofia Kids.


Kalau tak ada anak lagi..boleh juga beli untuk anak kawan, anak saudara ataupun mana-mana anak kecil yang andaa kenali ..
pasti mereka gembira dan terharu menerima "hadiah istimewa SFA Sofia Kids " dari anda :D

semuanya murah tauuu :D

Jom segera dapatkan pakaian kana-kanak yang terkini dan menarik dari SFA Sofia Kids !
^_^

Facebook : SFA Sofia Kids
Whatsapp : 0173977012

16 comments:

ain syafieqa said...

alolo..comelnye..suka tengok baju budak2..

Farah Waheda Wahid said...

bolehlah cuci2 mata ye tak? ekekekeke....

Iola said...

comel :D

Myra Jay said...

Geram tengok baju kanak2 pompuan..
Cantik2 belaka

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Cantik betul design bajunya... Kalau zumal ada anak pasti grab satu ^_^

Norhasniza Khalid said...

waa.. ni kalau tentera kecik mama tengok ni, abis kering duit raya dorang ni.. hihi

Akif Imtiyaz said...

Jom cuci mata .....

Akif Imtiyaz said...

Kalau berkenan di hati boleh la beli nanti ......

Barniyah Ammara said...

Comel comel comel! ^^

Zuhaira Nasrin said...

comel comelnyaaa :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

comel...suke

Zara Nurhaidah said...

tema frozen mmg trending di kalangan kank2 kan ? hee.. comel2 Baju knk2 ni =D

Mimi Azirah said...

cantik cantik bju.. boleh terjah nti

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Aaauuucchhh comel comel semuanyaaaaaaaaaaaaa

Nur Farahuda said...

alahai....comel je aku tengok baju budak - budak ni,hehe... =D

zaza zehra said...

comel2... nak usha jap sbb nak beli bju bg hdiah kt rakan ni.. hehe...tq syira share :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah