"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, August 24, 2014

SECRET LAXING produk terbaik untuk mengawal berat badan anda !

Assalamualaikum
hye semua :)

Anda dah cuba pelbagai produk kurus tetapi tiada perubahan ?
Runsing berat badan semakin meningkat?



SECRET LAXING | LEGACY SECRET | Tahukah anda, Malaysia merupakan negara Top 5 di Asia yang memiliki penduduk obesiti teramai. Kini Produk Secret Laxing hadir bagi membantu anda mengawal dan menurunkan berat badan dengan selamat. Legacy Secret mengeluarkan produk kesihatan dan produk pewangi rambut seperti Harum Malam, Vee Spray, Rose Hair Perfume, Secret Laxing, Radiant Skin Soap, Wira Malam, B'Vite, Glutawhite dan beberapa lagi produk lain.

Fungsi Secret Laxing : 

✔ Membantu mengawal berat badan
✔ Mengecilkan lingkaran pinggang dan merampingkan perut.
✔ Meningkatkan pembakaran kalori & lemak 
✔ Green Tea membantu menormalkan kolesterol dan gula darah.
✔ Sebagai anti-oksidan dan mengoptimalkan proses detoks racun 
✔ Memperbaiki sistem pencernaan
✔ Membantu mengawal rasa lapar.

Kalau ye pun nak cepat kurus..jangan makan lebih lebih ye..sabar...
ikut 5 syarat ini :

• Jangan makan lebih dari yang dianjurkan.
• Dilarang makan oleh ibu hamil dan menyusui.
• Sesuai dimakan dari umur 18 – 50 tahun.
• Hindari minuman bersoda dan minuman beralkohol, kerana akan mengurangkan efek produk.
• Perbanyak minum air putih dan buah untuk melancarkan sistem metabolisme tubuh dan meningkatkan kerja suplemen ini.

SECRET LAXING dirumus dari bahan-bahan terbaik seperti 
Honey, Prune, Delima, Goji Berry, Sireh, Beet Root, L- Carnitine, Senna Leaf, Garcinia Cambogia, Green Tea, Acai Berry, Dandelion, White Kidney Bean, Grape Extract, dan Rose Water.

Carilah Produk Secret Laxing yang asli kerana banyak diluar sana yang menghasilkan produk tiruan seperti ini...Maklumlah produk dah popular memang banyak yang tiruan muncul kan..Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan tauuu..
hati-hati jangan tertipu !
Jom Syira ajar anda bagaimana nak kenal SECRET LAXING yang original :D


1. Pengesahan Melalui Visual
Lihat perkataan “LS”dari sudut serong 15 darjah


2. Pengesahan Melalui Sentuhan
Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari


3. Pengesahan Melalui QR Wechat
Imbas kod produk dan info akan diberikan


PERINGATAN !!!

• 1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .
• Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk.

Wechat ID : harummalam


HARGA

Semenanjung: RM 33.00
Sabah Sarawak: RM 39.00
Brunei: BRD 18.00
Singapura: SGD 18.00

Jom segera dapatkan Produk SECRET LAXING ^_^ Lepas ni tak perlu menyorok lagi..serlahkan kecantikkan anda dengan SECRET LAXING !



Sumber Rujukan

Fanpage Utama:

Fanpage Berkaitan:

Website:



17 comments:

adk dayah said...

blogwalking di mlm hari :)

cik kiera said...

Wah, ada produk terbaru ye.. first time dengar...
Part gambar last tu kelakar. ade pulak sampai tengelam pengantin perempuan tu sebab kegemukan. hehehee

miya amira said...

xpenah dgr pom produk ni...
hehehe...terima ajakan utk bw dimalam hari...

Norliza Romizi said...

ini yang lemah ni hahaha
kak liza nak kurus tapi kak liza tak boleh jaga makan...
asik nak makan jerk...

tq sudi singgah blog akak yerk...

Nadia Johari said...

tu la bnyak produk tiruan sekarang...kene hati-hati kalau nak beli

ain syafieqa said...

makin femes produk ni.yg penting exercise dan control makan

Akif Imtiyaz said...

Wah makin lama makin ramai blogger yang up entry ni ..Terbaik la ..

dalila said...

mcm best je..xpenah dgr lg produk ni..tp skang ni peknen..xleh nk try :'(

izzeyda said...

tak pernah dgr pun produk nih.. sesapa yg nak kurus tuh boleh la cuba..

Eellee Nana said...

Ni first time dgr produk ni. Terbaiklah :)

budak said...

1st time dgr pasal produk ni :)

miss wawa said...

senarai peserta UPDATE

http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/08/promote-url-blog.html

Kathy R'bain said...

Terbaik..

siti zawiah said...

yg tiruan bnyk sekrg ni..kena hati2 kalau nak beli kan sis..

RosniWatie said...

macam best je produk ni..boleh cuba..tapi macamna nak order ye..

yang baik Ishak said...

salah satu produk tu pernah guna dan sedang guna... memang berkesan.

Mimi Azirah said...

nti leh try

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah