"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, August 10, 2014

Octard Cover Foundation melembap dan mencantikkan kulit anda !

Assalamualaikum
hye semua :)

Anda mempunyai kulit yang kering ?
Foundation lama anda tidak berkualiti dan tidak mampu bertahan lebih lama?
Ingin memiliki kulit yang lebih licin dan cantik??

Octard Cover Foundation merupakan produk keluaran MEIKO Jepun.
Octard Cover Foundation merupakan STICK foundation tau. 

Kelebihan Octard Cover Foundation :

  1. Teksturnya yang sangat lembab 
  2. Mampu utk melembabkan kulit. 
  3. Sesuai dipakai oleh pemakai yang mempunyai kulit jenis kering. 
  4. Kulit menjadi lebih licin dan terasa lebih ringan.
  5. Tahan lama.
  6. Tak pekat 
  7. Senang nak apply.
  8. Mampu menutup pori.
  9. Terdapat dalam pelbagai pilihan warna.
  10. Tidak memerlukan sapuan yang banyak.

Cara menggunakan Octard Cover Foundation :

Sapu nipis di muka anda.
Kemudian bolehlah sapukan powder.
## Hanya dengan sekali sapuan sudah cukup untuk meratakan warna muka. 

Tak perlu risau jika foundation yang anda pakai sebelum ni tidak tahan lama kerana
  Octard Cover Foundation boleh tahan sehingga 10 jam.

Pakai dari pagi ke petang, tengah2 panas still maintain lagi nampak glowing je muka :D
tak perlu risau peluh peluh di muka dah lepas ni ..



Octard Cover Foundation ada pelbagai pilihan warna mengikut warna asal kulit anda.
so pilih je kod warna yang sesuai. :)

Kod Warna Octard Cover Foundation

S31: kulit cerah mcm cina (cover face 130)
S41: kulit cerah melayu (cover face 140)
S51: kulit cerah melayu (cover face 141)
S52: kulit sawo matang (cover face 151)
S71: concealer (cover face 171)


Antara bahan utama yang digunakan dalam Octard Cover Foundation ini adalah royal jelly.

100% ORIGINAL Cover Foundation from Japan (20g)
LOWEST Price In TOWN
RM52 exclude postage


Jom dapatkan segera Octard Cover Foundation ^_^
Pasti kulit anda akan menjadi lebih cantik dan cerah menawan ! ^_^

Contact

Facebook page : www.facebook.com/nne1911
Phone number : 04-4412113
H/P number : 017-4944938 (whatsapp/line)
Email : hzart1910@gmail.com

Berita baik untuk orang Sungai Petani dan Chemor ^_^
Kalau nak cepat..boleh cod je tau :D call nombor di bawah !
nak jadi agen dropship pun boleh :D

Cod area:

Sg. Petani - Hanis (017-4944938)
Chemor - Siti (017-5239023)

Shop Address : 52-C 1st Floor Lorong BLM 1/6, Bandar Laguna Merbok, Sg Petani.


11 comments:

Norhasniza Khalid said...

produk ni nampak bagus lah..

siti zawiah said...

eh dekat ja dgn rumah..area SP jugak.. :D

ain syafieqa said...

suka foundation yang melembab ni

eimah siti said...

ala...muke kite berminyak..duduk dalam kereta yg ada aircond pun minyak penuh muka..huhu..blh jgk ka pakai?

NinaAz said...

mcm menarik je. tp syg, muka nina xleh pakai foundation. huuu

Zara Nurhaidah said...

wahh.. mcm2 adaaa.. tapi setakat ni k.zara blm perna try produk lain.. foundation skang still setia ngan silky girl.. hee

Akif Imtiyaz said...

Menarik jerrr..

Asha Lya said...

nmpknya produk baru menarik blh d cuba

Iola said...

adik pernah beli ni...

Mimi Azirah said...

mcm mcm produk yg de skang kan

Mardiah Diana said...

Mcm menarik jer produk ni..tapi tak ler sesuai ker dgn kulit muka kita...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah