"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, August 2, 2014

Blog Review # TrendMalaya

Assalamualaikum
hye semua :) 

mesti semua masih dalam mood raya kan ?
hehe..raya raya jugaaa..blog Syira jangan lupa terjah hari hari tauuu :D




jom ! sini sini !

hari ni Syira nak review satu lagi blog.. :D
selalu perempuan je kan Syira review..kali ni blog milik jejaka malaya pula ^_^

blog ni hanya berlatarkan warna putih tapi syira suka warna ceria yang diselitkan bagi menambah tarikan pengunjung untuk terjah blog ini.

Widget sebelah kanan blog pun warna warni :D
pink,purple,oren,kuning..semua ada lahh..
dah macam pelangi....cukup ceria ^_^
memang cantikk kannn !
suka !

susunan widget dalam blog pun kemas....
if nak follow twitter or facebook klik je widget di bahagian kiri blog www.trendmalaya.com.
anda akan dibawa terbang masuk terus ke blog and twitter TrendMalaya ^_^

Hazwan dah berblog selama setahun dan blog ini telah memiliki 111 pengikut ^_^
sama nombor rumah Syira la..hehe..

Blog www.trendmalaya.com berkisar tentang isu semasa, berita, sukan, dan semua info dalam Malaysia.

Info-info terkini memang selalu orang cari kan ?
so jangan lepaskan peluang untuk terus follow blog www.trendmalaya.com ^_^
pelbagai maklumat terkini dan tips menarik bakal dikongsi dengan anda !

ehem !
berita baik untuk anda !

siapa yang nak tukar domain blog ?
angkat tangannn :D

ahaa ! 
kalau ada yang nak Hazwan setkan domain premium.com sila berhubung dengan beliau di facebook hazwanastro...
RM20 je tauu :D
memang murahhh !.

emel : trendviralmy@gmail.com



jom follow www.trendmalaya.com ! ^_^
keep support !

maaf zahir batin :)

4 comments:

Trend Malaya said...

Terima kasih Syira! Review memang mantap. :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Keep up the good work, Syira & Trend Malaya.

ain syafieqa said...

I follow..hehe

Mimi Azirah said...

nti nk follow

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah